2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس

6490 بازدید | 28 پست

از روز سوم پریوودیم تا امروز ک دوازدهم پریوودیم هست هروز چهل قطره میخورم تخمدان سمت راست خیلی تیرمیکشه و نافم بیشتر شبا سوزن سوزن میشه حس میکنم زیر دلم سفت شده و دیروزم یه لکه خیلی کوچیک  دیدم تو لباس زیرم میشه اینا علائم لانه گزینی باشه یا فعلا زود ؟ از علائم دارو ها ک مصرف میکنم هست ؟ اخه متفورمین میخورم و دگزا 

من اینماه نی نی  دار میشم😍

تو مورد این قطره نمیدونم ومنم  لتروزل مصرف میکردم دیشب تمام شد این ماه منم خیلی خیلی امیدوارم توکل بخدا همه چی رو دور گزاشتم استرس همه رو تنها توکل به خدا کردم 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مورد این قطره نمیدونم ومنم  لتروزل مصرف میکردم دیشب تمام شد این ماه منم خیلی خیلی امیدوارم ت ...

انشالله ک جواب میگیری توکل به خدا کن من ک ده ماه منتظرم

من اینماه نی نی  دار میشم😍
سلام من با همين قطره باردار شدم الان يازده هفته و پنج روزمه

عزیزم چحوری مصرف کردی؟

تنبلی داشتی؟؟

پری هات نامنطم بود؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
از اول پري خوردم تا چهارده روز  شيش روز قبله پري هم بي بيم مثبت شد

چند قطره می خوردی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انشالله ک جواب میگیری توکل به خدا کن من ک ده ماه منتظرم

انشاءالله که انتظارت تمام شه عزیزم بخیر مامان شی و خدا یه نی نی ناز وخوش گل صالح وسالم بهت بده 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤