2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نگاه واقعیته من خودمم آزادم واقعا اونایی که دولتی قبول میشن رتبه خوبی داشتن دیگه واسه مثلا حقوق وروانشناسی واینا حالا دیگه اکثرا فکر میکنن طرف رتبه خوب نبوده رفته این دانشگاه ها خود من اگه رتبم خوب میشد آزاد نمی‌رفتم ولی خب تو این جور رشته ها پشتکار مهم تره بنظرم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب نگاه واقعیته من خودمم آزادم واقعا اونایی که دولتی قبول میشن رتبه خوبی داشتن دیگه واسه مثلا حقوق و ...

ربطی ندارع. الان علم و فرهنگ دانشگاه غیر انتفاعیه، ده هیچ از دولتی شهرستان بهتره ! چند تا دونه دانشگاه غیر انتفاعی بیشتر نداریم، البته شاید منظور استارتر موسسه غیر انتفاعیه 

خب من استثنا ها رو نمیگم

باور کن همین استثنا ها رو مردم نمی‌شناسن. حق با شما بود. الان از دید مادر و پدر و در و همسایه فقط دولتی خوبه. مثلا مسکن علوم تحقیقات به درد نمیخوره ، پردیس خوب نیست و ...

باور کن همین استثنا ها رو مردم نمی‌شناسن. حق با شما بود. الان از دید مادر و پدر و در و همسایه فقط دو ...

من خودم آزاد میخونم اوایل از حرف فامیل مامانم میخواست بگه دولتی میخونه خودم گفتم جرم که نکردم یهو اصلا آدم دستش رو میشه خیلی بدتر میشه فهمیدم که مامان دوستمم دروغ گفته بوده 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من خودم آزاد میخونم اوایل از حرف فامیل مامانم میخواست بگه دولتی میخونه خودم گفتم جرم که نکردم یهو اص ...

چقد بد. 😑 اصلا از دید هم نسل های پدر مادرمون جز شریف، تهران و بهشتی چیز دیگه ای به درد نمیخوره