2777
2789

دوستان داستان ازین قراره که من تو برنامه ریزی خوب نیستم و اشکالات زیادی دارم الان دو سه هفتس برنامه میریزم و اخر هفته که میشه میبینم نرسیدم. هیچ زوری بالا سرم نیست و ادمی هستم که به این زوره نیاز دارم. احساس میکنم اینجوری پیش بره من همش مطالب نخونده میارم.

بهاطر همین به فکر این افتادم که مشاور بگیرم.

اما مادرم با اینکه خودش قبول کرده بود دو سه روز پیش، امروز که گفتم ثبت نام کن، گفت بهترین مشاور منم و خودت

مشاور هیچ فایده ای نداره

مشاور هیچ کاری نمیکنه

تو خودتی و خودت و تو نمیخونی چون نمیخوای همش میخوابی و...

ولی نمیدونست که من بخاطر همیناس که مشاور میخوام

بهش گفتم من چندروزه پشت سر هم برنامه میریزم ولی نمیتونم به سرانجام برسونم و تست کم میزنم.

الانم گفت خسته ام برو حوصله ندارم

چجوری راضیش کنم؟ قبلا یدونه مشاور داشتم کلا و دیگه ادامه ندادم باهاش بخاطر دلایلی

و الانم میگه تو به خودت نیاز داری نه مشاور

همیشه همینو میگفته و من نمیخوام بگم اشتباه میگه

ولی من الان نیاز دارم به راهنمایی یه کسی برای جمعبندی درسا و رسیدن به بودجه ازمون

لطفا بگین چیکار کنم که راضی شه. چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم نازش بکش، لوس بازی دربیاربعدم اگه واقعا فک میکنی کمکت میکنه مشاوره، بهش بگو لطفا فقط یه جلسه بری ...

اره اصلا نزاشت حرفمو تموم کنم وگرنه میخواستم بگم میتونم دوهفته بردارم و اگه راضی نبودم ولش کنم. بی موقع هم رفتم سراغش از سر کار اومده بود و خسته..

من عادت بدی که دارم اینه خیلی بد درخواست میکنم و همش عصبی میشم وقتی حرفمو نمیفهمه کسی.

سعی میکنم واقاا یکم لوس شم چاره ای نیست.

دیگه سال اخره واقعا هم من خستم هم پدرمادرم

میفهممشون 

تصمیمم جدیه

شما الان درس میخونی و ساعت مطالعه بالا داری؟

درس میخونم ولی ساعت مطالعم نوسانیه

یه روز ۴ ساعت یه روز ۶ ساعت یه روز ۸ ساعت دوباره یه روز دو ساعت یه روز هیچی

وضعیتم خوب نیست خلاصه🥲

اره اصلا نزاشت حرفمو تموم کنم وگرنه میخواستم بگم میتونم دوهفته بردارم و اگه راضی نبودم ولش کنم. بی م ...

آره دیگه بد موقع بهش گفتی، لوس بازی و موقعی که کیفش کوکه بگو جواب میده