2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳ نذر شهید ابراهیم هادی کردم حاجت نگرفتم

اووو بیخیال فکر کردم الان چند سالته 

منم ۲۵ دوست دارم ازدواج کنم اما نه با هر کسی و به هر قیمتی باید صبر کنی پسر خوب اگه بود ازدواج کنی وگرنه بدبخت میشی

درسته فکرکنم به صلاحم نبوده که حاجت نگرفتم

اره شک نکن 

بیخیال باش خودش پیش میاد 

والا من که هر چی ازدواج دور و برم دیدم مزخرف بودن دخترا صرفا برای اینکه فقط بگن ما هم شوهر کردیم و از بقیه عقب نمونن شوهر کردن در حالیکه کلی مشکل دارن که یا میسوزن و میسازن یا جدا میشن 

اهان من قصد ازدواج داشتم چرا جور نمیشه ؟

هرکاری کردم نشد هعی...هنوزم دست ب دعام..نمیشه...همه ی جوری نگام میگنن خجالت میکشم..اینجا روستاست دختر بشه ۲۰ یعنی ترشید رف..دیگ باید برع غریبی اینجا کسی نمییگریش😭😭😭منم نمیخام برم غریبی...آخرشم میرم..نمیدونم چرا هیچی صلاح من نی..

میخوای ازدواج کنی سوره حضرت مریم رو بنویس با زعفرون بنویسی بهتره بعد بزار تو یه قابلمه آب بعد غسل کردن اون قابلمه آب رو بریز سرت نیت کن همسر خوب گیرت بیاد 

بنظر من مجردی بهتره 

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند

شنیدم شهید رسول خلیلی واسه ازدواج حاجت میدن اگر اعتقاد داری ازشون بخواه یه نذری چیزی براشون انجام بده،مثلا هرشب براشون صلوات بفرس

ولی در کل خیلی اصرار نکن برای ازدواج از خدا بخواه هرچی به صلاح و خیره برات پیش بیاد...خدایی نکرده زیادی اصرار کنی یهو یکی بیاد تو زندگیت که به غلط کردن بیوفتی فایده نداره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ناامید نباش و صبور باش و مطمئن باش به صلاحت نبوده و بعدا میفهمی منم مثل تو

😭😭ناراحتم..اینقدر گریه کردم کور شدم امروز..دعا کن‌واسم..تیکه طعنه..ناراحتی..تنهایی..خیلی بده.. الان ب مامانم میگفتم منو دیگ سگم نمیگیره اینجا.. باید برم غريبی 😭😭اه ب شانسم.. خالم دیگ ت روم‌نگاه نمیکنه

شنیدم شهید رسول خلیلی واسه ازدواج حاجت میدن اگر اعتقاد داری ازشون بخواه یه نذری چیزی براشون انجام بد ...

منم از همین میترسم 😭😭ولی تنهایی هم روانیم کرده..نگاه هات..وای سخته