2777
2789
از رشتتون راضی؟ ریاضی زیاد ندارین؟

ریاضی اصلا نیست . و چون علاقه داشتم خیلی راضیم .

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

والا من هنوز لیسانس نگرفتم ببین آره رشته خوبیه ولی بعد لیسانس باید یه دوره دو ماهه تو کارگاهای فنی ب ...

شما کدوم دانشگاه میری؟ 

من اگه این رشته برم میخوام آزاد برم

و اینکه آینده کاریش سخت نیست؟ چطوریه؟

من خودم بیشتر نظرم به میکروبیولوژی و ژنتیکه 

ولی تو گزینه هام شیمی کاربردی و مهندسی پزشکی هم هس

اما واقعا نمیدونم بین این ۴ تا چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی پزشکی چیزی که بقیه ازش نمیدونن اینه که درسای فوق العاده سختت و طاقت فرسا🤕۶۰ درصد واحدا با پز ...

الهی ببین ترکیب مهندسی و پزشکی چقدر سخته خدا کمکت کنه

شما کدوم دانشگاه میری؟ من اگه این رشته برم میخوام آزاد برمو اینکه آینده کاریش سخت نیست؟ چطوریه؟من خو ...

من آزاد تهران عزیزم

خیلی درسای سختی داره بالاتر گفتم ولی رشته خوبیه 

به شرطیکه مدرک فنی و بگیری اون کاری نداره دو ماهه میدن 

با اینکه خيلی سخته ولی من عاشقشم 

فکر کن کارت با دستگاهای پزشکیه😍

انقد جذاابه الان هرچی واحدا تخصصی تر میشن بیشتر حس مهندسی بهم دست میده 😌🤣🤣

امااا سختههه🤕

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من آزاد تهران عزیزمخیلی درسای سختی داره بالاتر گفتم ولی رشته خوبیه به شرطیکه مدرک فنی و بگیری اون کا ...

البته گرمسار بود دانشگام انتقالی گرفتم اومدم اینجا خونمونم تهرانه خیلی سخت بود رفت و امد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من آزاد تهران عزیزمخیلی درسای سختی داره بالاتر گفتم ولی رشته خوبیه به شرطیکه مدرک فنی و بگیری اون کا ...

اتفاقا منم تهران زندگی میکنم و چون دولتی نمیتونم برم باید آزاد های تو تهران برم

ولی فعلا نمیدونم کدوم دانشگاه آزاد رو انتخاب کنم

راستش نمیدونم اطلاعاتی ندارم ازش

و خیلی سردرگمم 

اتفاقا منم تهران زندگی میکنم و چون دولتی نمیتونم برم باید آزاد های تو تهران برمولی فعلا نمیدونم کدوم ...

بازم تحقیق کن راجبش من که راضیم 

فک کن الان هنوز با اینکه درسم تموم نشده چن تا پیشنهاد کار بهم دادن بخشای مهندسی پزشکی یکی دوتا بیمارستان 

برا کارآموزی رفته بودم بیمارستان میگفتن کمبود نیرو دارن 

میدونی شاید فارغ‌التحصیل این رشته زیاد باشه ولی اکثرا کار بلد نیستن اگه یکم سعی کنی تو کارت خبره باشی خیلی فرصت شغلی خوبی داره

بازم تحقیق کن راجبش من که راضیم فک کن الان هنوز با اینکه درسم تموم نشده چن تا پیشنهاد کار بهم دادن ب ...

موفق باشی عزیزم😍💐

شایدم منم همین رشته رو انتخاب کنم...

نمیدونم..

میخواستم خانم دکتر شم تهش دارم خانم مهندس میشم🥲🤣

گفتم شاید میکروبیولوژی یا ژنتیک یا شیمی کاربردی آینده گرایش هایی برم که نزدیک تر باشه به رشته های تجربی یعنی مثلا یجوری مرتبط باشه یعنی

بعد اها بچه ها رشته من ۸۰ درصد همکلاسیام پسرن 

درسای عمومی شاید دخترا بیشتر باشن ولیی تخصصیا اینجوری نیس

موفق باشی عزیزم😍💐شایدم منم همین رشته رو انتخاب کنم...نمیدونم..میخواستم خانم دکتر شم تهش دارم خانم ...

درسای مهندسی پزشکی رو دیدی؟

۶۰ درصد واحدا با دانشجو های پزشکی و پیراپزشکی یکیه 

چن روز پیش جزوه اناتومی خودمو همینجا برا یه دانشجوی ترم اولی پزشکی فرستادم 😍😂😂

۴۰ درصد بقیشم مهندسی برق

سلامت باشی عزیزدلم توام موفق باشی گلم😍😍🦋🦋