2777
2789

بچه ها همسایمون دخترش قراره با دوست پسرش ازدواج کنه و از کوچیک تره یعنی نامزدن الان

منو دید بهم گفت تو بزرگتر از دخترمنی ولی اون زودتر داره ازدواج میکنه.خواستگار نداری؟!بعدم شروع کرد از این دعاهای مضخرف بزام بکنه که یه بخت خوب نصیبت بشه و اینا من دلم صافه فلان.بعدم گفت باید دست به کار بشی چرا نمیتونی شوهر پیدا کنی.گفتم اخه چیکار کنم نمیتونم برم یقه پسرارو بگیرم بگم بیا منو بگیر که

بعدم گفت دخترم از تو جلو زده با اینکه تو بزرگ تری اون زودتر ازدواج کردی

بچه ها من غصم شد برا خودم و تنهاییم و دلم شکست که چرا انقدر بدبخت شدم این با من اینطور حرف میزنه

اخه توی محلمون همه ازدواج کردن فقط من مجردم برا همین توی چشم همشون انگار خیلی موندم من و کسی منو نمیگیره

حالا اومدم خونه با مامانم درد و دل کنم سرم داد کشید که چرا اومدی به من میگی و دعوامون شد😐

حالا به نظرتون حق با مامانمه تقصیر منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم میگفتم حالاتو ک بزرگ شدی شوهر کردی چ خاکی ب سرت ریختی زنیکه برو برادخترخودت دعاکن ک پسره ده بار گذاشت.....تاگرفتش پسفردا روز دوس پسرش مسگ بامن بوده چون باهمس شکاک میشه بهش

نمیدونم چرامن عصبی میشم وحشتناک میشم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

خاک بر سر همسایتون

اگه خیلی دلش صاف بود تو دلش دعات میکرد

خیلی دلش صاف بود نمیومد بگه خواستگار نداری دختر من کوچیکتر داره ازدواج میکنه

فقط امیدوارم جواب این کار و رفتار همسایتون رو دخترش نده

استارتر ولش کن منم در معرض این چیزام

حق با توعه

عمه من60سالشه ازدواج نکرده هنوز

اون همسایتون هم خیلی فضوله که میگه تو بزرگتری ازدواج نکردی 

مامنت هم احتمالا عصبی بوده رفتی گفتی سر توخالی کرده 

نگران نباش اون قدیم بود میگفتن شوهر نکردم دیر شد و یک ابشن بود

الان خیلی ها دیر ازدواج میکنن

مامان سه قلو ها

شما چند سالته ؟؟

خب حتما مادرت از این و اون حرف شنیده اعصابش خرد شده که شما هم بهش گفتی . 

هر کسی گفت چرا شوهر نکردی ، بگو منتظرم یه آدم درست حسابی بیاد ، نمیخوام به هر ازدواجی تن بدم و باید طرفم صد در صد به دلم بشینه

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
چه کامنت کلیشه ایطرف حرفش اصلا چیز دیگه ایه بعد شما میاین چی میگین؟

صرفا چون کلیشه ای هست دلیل نمیشه درست نباشه من دارم میگم ایشون همین الانشم با ارزشه قرار نیس حتما ازدواج کنه تا زندگیش کامل شه