2777
2789
عنوان

شما با شین بچه دوم میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 27 پست
وا چ ربطی داره شما بچه هاتو ی طور تربیت کن ک ب هم رحم کنن😐چون بقیه نزاکت و ادب ندارن ما بچه دار نشی ...

من چی میگم تو چی میگی

کاش همه چی با تربیت حل میشد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوم بیاری ک چی بشه؟بچت تنها نباشه؟ب چ قیمتی؟زمونه طوریه ک ادما ب خواهربرادراشون رحم نمیکنن دیگ ه ...

مخالفم، حداقل یه خواهر یا برادر خیلی خوبه، هیچ کاریم نکنه حداقل می‌دونی هست، برای دوران کودکی هم خیلی بهتره، و واقعا خیلی از خواهر برادرا حداقل تو برخی موارد میتونن بهم کمک کنن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

من چی میگم تو چی میگیکاش همه چی با تربیت حل میشد

=/ با توجه ب جوابی ک ب بقیه کامنتا دادین معلومه منظورتون و اشتباه برداشت نکردم 

یا ی چیزی نگید یا گفتید با جمله های این مدلی شعور طرف مقابل و نبرید زیر سوال!

مخالفم، حداقل یه خواهر یا برادر خیلی خوبه، هیچ کاریم نکنه حداقل می‌دونی هست، برای دوران کودکی هم خیل ...

خواهر برادر نداشته باشی یه درده

داشته باشی هزار درد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

والا خوب خوباشونم من دیدم تهش بد شدن

اره بابا تهش مادر پدر پیر شدن به همپاس می دن ودر می رن...اخرش هم سر تقسیم ارث گوشت همو می کنن..

همین الان برادر من هر چی پدرم داشت می‌خوره ..به ما هم چیزی نمی دن.اون همه زحمت پدرم‌رو کشیدم...

صد سال سیاه یه زنگ هم نمی‌زنن..

فقط خواهر خوبه 

خواهر برادر نداشته باشی یه دردهداشته باشی هزار درد

همیشه هم اینطور نیست، خیلی وقتا به درد میخوره حداقل تا یه دورانی، قبول دارم ولی هم خوبی خودشو داره هم گاهی اوقات بدیشو

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•