2777
2789
عنوان

مامانایی ک iui انجام دادین کمک

97 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من دیروز iui کردم 

خوب قبل ای یو ای کلومیفن خوردم بعدش امپول منوترون زدم پنج روز و روز سیزدهمم رفتم برا سنو و iui 

دکتر ک از جوابم راضی بود گفتش ک چهارتا تخمک دارم ک اشتباه نکنم دوتا راست دوتا چپ و باز امپول گنارکس ۵۰۰ داد اونم زدم و شب رفتم برا iui و اینکه من بعد نیم ساعت استراحت تو مطب باید سه ساعت راه تا شهرمون میرفتم این شد ک یکم استرس گرفتم نکنه بد باشه یا اینکه سونومم خوب نبوده الکی گفته خوبه بنظرتون وضعیتم چجوره و اینکه جواب میده ای یو ای بار اول با این مشخصات من کسی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته ای یو ای کردینمنم تو نطب فقط نیم ساعت بودم بعد اومدم خونه سه روز از پله نیومدم پایین

من دیروز هفت عصر نیم ساعت داخل مطب همجور خوابیدم بعدم تو ماشین تا خونه شماچی کی انجان دادین

استرس نداشته باش استراحتم در حد نرمال دیگه همین کارای سنگین و نباید انجام بدی

مرسی عزیزم کاری ندارم قبل رفتن همه کارامو کردم غذا اینام درست کردم رفتم بازم مامانم بنده خدا میگه بیا خونه خودم استراحت ولی همین ک نمیدونم چی میشه حالمو بد میکنه

استارتر استرس نداشته باش..بخدا به تعداد فولیکوا و سایز نیس.من ماهی که باردار شدم فقط یه فولیکول کوچی ...

ای جان عزیزم انشالله سلامت بیاد تو بغلت عزیزم 😍 

عه پس ب چی بستگی داره اتفاقا دکترمم گفت همینو ولی نگف چیکار کنم یا نکنم خیلی گیجم همش خوابم