2777
2789
عنوان

کیا دختراشون ابان ماهی هستن

770 بازدید | 28 پست

من دختر چارسالم ابانیه خیلی لجباز و حسوده رفتارش  سرده خیلی نگرانشم.....خواهرش که مردادیه خیلی خونگرمو  و ارومه ‌ . خودم زیاد به این چیزا اعتقاد ندارم ولی وقتی میبینم این دوتا انقد اختلاف دارن میگم شاید به ماه تولد مربوط باشه دخترای ابانی شما چجورین؟؟؟؟

من خودم آبانیم لجبازم ولی حسود نه🙁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

مامانم😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه لجبازم نه حسود و نه سرد

بچه س الان اكثر بچه ها لجبازي و حسادت رو دارن 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
منم ابانیم و اجیم مرداد اتفاقا من خییییییلی لجبازم و اصلا حسود نیستم خواهرم فوووووووق العاده حسود هم ...

برادر منم مرداد اونم حسود نیست

کلا حسادت فکر کنم به ماه تولد ربط نداره🙄

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...