الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم جایی برای افتخار نداره یک مادر ابتدا باید مراقب سلامتی خودش باشه بچه ها به مادر سالم و سرحال ن ...
کاملا با حرفتون موافقم اما واسه منم پیش اومده که گاهی بچهها سرسفره از خوردن چیزی لذت میبرن ناخودآگاه تظاهر به سیر بودن میکنیم تا بچهها بیشتر بخورن این موضوع همیشگی نیست که قرار باشه سلامتمون رو به خطر بندازه
کاملا با حرفتون موافقم اما واسه منم پیش اومده که گاهی بچهها سرسفره از خوردن چیزی لذت میبرن ناخودآگا ...
استارتر عزیز اشاره کردند که دیابت دارند 🌱
نمیدونم .. به هر جهت من در شرایط مشابه حتی اگر دخترم خواستار سهم بیشتری (نه در همون وعده) باشه بهش یادآوری میکنم که مامان ،بابا و سایرین هم حق دارند به اندازه ی تو لذت ببرند .
استارتر عزیز اشاره کردند که دیابت دارند 🌱 نمیدونم .. به هر جهت من در شرایط مشابه حتی اگر دخترم خو ...
بله خودم هم موافقم ولی خب بچه ها نمیدونن تو ظرف غذاشون چیه صبحا میرن مدرسه غافلگیر میشن منم دوس دارم خوشحالیشون هر چند هر چی بزرگتر میبشن غافلگیریشون سخت تر میشه ....... قبلا با یه پاک کن خوشحال میشدن.
بله خودم هم موافقم ولی خب بچه ها نمیدونن تو ظرف غذاشون چیه صبحا میرن مدرسه غافلگیر میشن منم دوس دارم ...
همینطوره .. نیل جدید پرتوقع هستند و به اون سادگی که ماها خوشحال میشیم خوشحال نمیشن . به همین جهت معتقدم نباید از همه چیز به خاطرشون بگذریم .. نباید فکر کنند محور جهان هستند . 🌱😘