2777
2789
عنوان

بچه ها کسی میدونه این ینی چی

161 بازدید | 17 پست

سلام

دیروز صبح خواب دیدم الان یادم افتاده😐😂

خواب دیدم رفتم بیرون ی کفش فروشی دیدم ی جفت کفش مشکی خیلی خوشگل داشت گفتم آغا اینا چنده؟ گف ۲ ملیون و ۲۵۰

بعد من رد شدم ی لحظه نگاه کردم دیدم کپی همون کفش پامه

بعد با خودم میگفتم چقد کفشام خوشگله

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش ینی خاستگار

جدی😐😂

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

دیدن کفش در خواب معمولاً نشانه‌ای از مسیر یا سفر جدید در زندگی شماست. خریدن یا داشتن کفش زیبا می‌تواند نماد رضایت از مسیر شغلی، تحصیلی یا زندگی شخصی شما باشد. اگر در خواب می‌بینید که کفش‌های مشکی زیبا دارید، ممکن است بیانگر اعتماد به نفس شما در مواجهه با چالش‌ها باشد.

اینکه کفشی که در ویترین دیدید، مشابه کفش‌های خود شما بود و قیمت بالایی داشت، می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که شما به ارزش و اهمیتی که در زندگی‌تان دارید، آگاه هستید و شاید دیگران نیز قدر شما را می‌دانند. همچنین می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که در آینده نزدیک برخی دستاوردها یا فرصت‌های ارزشمندی در انتظار شماست.

در نهایت، لذت بردن از زیبایی کفش‌هایتان نشان دهنده رضایت و خوشحالی از وضعیت فعلی یا آینده‌ای است که برای خود متصور شده‌اید.

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اگه مجردی کفش مشکی یعنی یه خاستگار میاد واست با وضع مالی توپ اگه متاهلی یعنی یه پول خوبی به خودت و ه ...

ممنونم ‌گلم❤