2777
2789
عنوان

یک هفته پریودم عقب افتاده 😓

2945 بازدید | 35 پست

خانما من الان یک هفته هست که پریودم عقب افتاده موقع نزدیکی خیلی مراقب بودیم .. پریودام همیشه سرموقع بود حتی اکثر اوقات دو سه روز زودتر پریود میشدم .. دوسه روز اول به شدت دل درد پریودی داشتم جوری که احساس میکردم الان پریود میشم الانم خیلی ترشح دارم .. ممکنه باردار باشم ؟؟؟ 

درضمن این ماه قرص رهاکین هم مصرف کردم ممکنه از اون باشه ؟؟؟

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم چن روز عقب انداختم دارم روانی میشم ،همه علایم قبل پریودی هم دارم ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم،شوهرمم سر به سرم میزاره میدونه من خیلی حرص میحورم همش میگه خببببببب اسم این یکی رو چی بزاریییییم بعدش هم هررررر هرررر میخنده

وای منم چن روز عقب انداختم دارم روانی میشم ،همه علایم قبل پریودی هم دارم ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم ...

اره شوهر منم خیلی سر به سرم میذاره دارم از استرس میمیرم 

🌹
زعفران هم نداریم تو خونه ،،،نمیدونم گرمیجات چی بخورم

وای من یه ورزشای سخت بدنسازی انجام میدم بپر بپر میکنم وزنه سنگین میزنم اصلا هیچی فقط خیس میشم که وقتی میرم دستشویی میبینم ترشح بوده

🌹
تا کی صبر کنم ؟؟؟

تا وقتی که بشی 

اگه بری دکتر آمپول های هورمونی میده و چند ماه طول میکشه به روال عادی برگردی 

البته کیست و اینا نداری ؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شما میدونین بی بی چک وند روز بعد پریودی جواب میده ؟

من سر دخترم فردای روزی که پریودم عقب افتاد بیبی زدم مثبت شد یعنی با یک روز تاخیر 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊