2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه و صورتم لاغر😭😭😢

5254 بازدید | 85 پست

سلام دوستان من تازه واردم .ی سرچ کردم درمورد لاغری صورت تو نینی سایت.و روشایی ک گفته شدن رو انجام دادم ولی بی نتیجه شد .بخاطر استرس درسو زندگی صورتم لاغر شده و دیگه درست بشو هم نیس .😢۴ماهه میرم باشگاه ۶ کیلو زیاد شدم ولی صورتم کماکانن همونطوریه.دکتر تغذیه هم رفتم بهم قرص مخمر آبجو داد و گف ناشتا ژله بخور وسیب زمینی آبپز وخیار بخور ولی تاثیر نداش😭😭کسی قرصی یا پودریچیزی میدونه بهم معرفی کنه..البته اینم بگم با تزریقم کاملا مخالفم 😢 خاهشا اونایی ک واقعا تجربه کردن بگن 😢

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

هیچی بری آزایشکاه خوب برای عروسی خوب درستت میکنن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن زیاد بخوابی  بامجون و کشک برای من توی ۴ روز اثر کرد  مخصوصا خواب زیاد عالی بود س ...

مرسی ازینکه جواب دادین 

بادمجون و کشک سرخ شده باشه یا آبپز؟

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

منم صورتم لاغر بود دکتر گفت بعد از هر وعده غذا به جای اب ابمیوه بخور که شیرینه.البته وعده های غذاییمم زیاد کرد پنج وعده.بعدش دوستم صورتش لاغر بود یه دکتر گیاهی بهش گفته بود تخمه افابگردون بخور

پیاز رنده کن بذار روی پوستت. سیب زمینی رنده کن بذار . قرصم هرچی بخوری کل بدنتو چاق میکنه. جوانه گندم هر روز بریز توی ماست بخور. 

قرصم اگه مطمئنی میخوای استفاده کنی فت فیس  fat face  هست . ولی بدنتم چاق میکنه ‌‌. بعد از یه ماهم جواب میده ولی نباید قطع کنی چون بشدت صورتت باز چچلاغر میشه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
سعی کن زیاد بخوابی  بامجون و کشک برای من توی ۴ روز اثر کرد  مخصوصا خواب زیاد عالی بود س ...

خااااب؟

من زیاد. میخابیدم هیچی. نشد

ژله بخور. سیب زمینی ابپز 

فقط ارایشگر میتونه صورتتو از لاغری دراره