2777
2789

تو اشنا ها داریم طرف دندون پزشک فوق العاده خوشتیپ بعد زنش یه مهندس دختر ناز و خوب ولی خب میشه گفت معمولی چون آپشن پول و تحصیلات عالیه نداره 

یکی دیگه هم جراح تک پسرررر بابای پولدار زنش لیسانس و خانه دار بعد ازدواج با پولای این باشگاه زد و فلان و خودش رو حسابی برد بالا 

حالا ۳ تا همکار دارم پسر از روستا ، خانواده کم پول خودش هنوز کارمند رسمی نشده سیاه لاغر زشت ، معروف به عدد یک چون زیادی لاغر ، دنبال زن خوشگل سفیدددد که معلم باشه یا کارمند رسمی و پرستار که خرج زندگی بده 

یکی دیگه هم مطلقه اس ، زنش همه اموال رو سر مهریه گرفته هیچی نداره هیجیییی ، صفر ، بعد اعتیاد هم پیدا کرد یسری مشکلات دیگه که حراست بهش گیر داد قبل اخراج خودش استعفا داد ، دنبال زن دکترا و استاد دانشگاه یا دختر بابای کارخونه دار و پولدار  که خونه و ماشین و خرج زندگی بده ، یکی دیگه هم هست مطلقه اوونم دختر داره زنش همه چیو گرفت فقط یه ماشین داره و خونه هم اجاره ادعا داره دختر دکتر خوشگل مجرد بدون سابقه ازدواج اینو میخواد و این گفته نه ، 😐🤨🤣🤣🤣حالا نمیگم همهه 

ولی تا بوده همین بوده برعکس انگار 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

هر چی طبل تو خالی تر

صداش بیشتر

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نحوه تعریفاتنون از هم جنس هاتون متوجه شدم کلا نباید چیزی گفت ...😄

ولی درکل بهتون بگم . قلب هست که آدم درست رو میاره می‌ذاره جلوت نه چهره. 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

درخت هر چه پربارتر افتاده ترطبل هر چه توخالی صداش بیشتر

در مورد قیافه هم همینه میبینی پسر قد بلند بدون ادعا بعد پسر چاق کوتاه دنبال دختر قد ۱۸۰ فیس روسی خوشگل 

از کی تا حالا فقط پزشک تحصیل‌کرده حساب میشه؟! بقیه رشته ها تحصیلات نیستن 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

از نحوه تعریفاتنون از هم جنس هاتون متوجه شدم کلا نباید چیزی گفت ...😄ولی درکل بهتون بگم . قلب هست که ...

کدوم هم جنس ؟؟ من دارم از مردها میگم که خودش داغونه و معتاد و حتی زن باز ، ولی دنبال دختر دکتر همه چی تمومه و برعکسش مسر همه چی تموم یه زن عادی گرفته

در مورد قیافه هم همینه میبینی پسر قد بلند بدون ادعا بعد پسر چاق کوتاه دنبال دختر قد ۱۸۰ فیس روسی خوش ...

بله آدمای عقده ای  دنبال نداشته هاشون توی دیگران میگردن 

کاربر آقا

برادرشوهر منم نه خونه داره نه ماشین داره نه کار داره نه اخلاق داره نه تیپ و قیافه نه بلده حرف بزنه 

هیچییییی از همه نظر صفر 

بعد دنبال یه خانواده پولدار میگرده که دختره هم شاغل باشه خرجشو بده 

فکرکنم خودشو هنوز تو اینه ندیده

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
از کی تا حالا فقط پزشک تحصیل‌کرده حساب میشه؟! بقیه رشته ها تحصیلات نیستن

بین فوق لیسانس و پزشک و متخصص قطعا پزشک بالاتر هست و درامد بیشتر 

برادرشوهر منم نه خونه داره نه ماشین داره نه کار داره نه اخلاق داره نه تیپ و قیافه نه بلده حرف بزنه ه ...

گیرش نمیاد ، برادر دوستم از سال ۹۰ دنبال همچین چیزی بود بعد ۱۳ سال بلخره با یه لیسانس حسابداری خانه دار ازدواج کرد که همونم بهش خیانت کرد 😐😐🤣🤣با پسر مچش رو گرفتن