2777
2789

اومدم خونه مامانم 

همش به این فکر میکنم که اجازه دادم شوهرم چند بار منو بکشه 😭

دفعه اول وقتی منو کشت که گفت یه زن دیگه بیاد تو رابطمون و من تا صبح تو جام خشکم زد 

من احمق فکر میکردم اگه مهربانی کنم بهش خوب میشه 

دفعه دوم که یک روز مونده به اولین  سالگردمون

در صورتی که همه زنا غرق شیرینی و کادو و گل میشن اومد تو چشمام نگاه کرد و گفت دیشب دو بار بهت خیانت کردم 😭😭😭😭

دفعه سوم هم که بچم سقط شد ۲۰ روز اصلا براش مهم نبود روزی هم که سقط شد نیومد اصلا 

بهش زنگ زدم گفتم دارم میرم سونوگرافی حتی نپرسید پول داری ؟ اسنپ بگیرم برات ؟ گفت باشه برو سرم شلوغه مغازه دست تنهام 

من و تو اشک و خون تنهام گذاشت 

وای چجوری آنقدر پست فطرت بود و نفهمیدم و ساکت بودم چرا نمی میرم  😭😭😭

حس میکنم تازه دارم به خودم میام تازه دارم میفهمم چه بلایی سرم اومده انگار تازه از کما درومدم مگه میشه یه آدم مدت طولانی خر و احمق باشه 😭😭😭😭💔💔💔 گندزدم به زندگیم دیگه نمیشه جمعش کرد نه؟

شاغلم و دارم پولامو جمع میکنم که خونه بگیرم کلا از تهران برم 😭😭😭

یعنی میشه خدا جوابشو بده من ی ذره آروم شم؟ دلم میخواد بیاد گریه کنه بگه جواب تک تک بدی هایی که بهت کردم رو دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوشم میاد از آدمایی مثل شما که با وجود این همه غم و غصه و دلشکستگی بازم امید دارید و دارید تلاش میکنید اوضاع رو بهتر کنید شما خیلی قوی هستی خیلی خیلی زیاد پر قدرت ادامه بده هر چقدر که راهت سخت باشه

میشه 

بسپار به خودش

یعنی من کلا اهل نفرین نیستم یه بار یه پرچم امام حسینو دیدم از ته دلم آه کشیدم از دستش خود امام حسین جوابشو بده داغ عزیزاشو ببینه که من دو قلو سقط کردم (دیگه رشد نکردن و سقط شدن )و به ی ورش هم نبود من و بچه هام براش بی ارزش بودیم اره ؟

آروم باش عزیزم اگه موقعیتش داری اولا برو پیش مشاور اینجا کسی نمیتونه درست راهنماییت کنه ولی بنظرم جدا شو وگرنه بخوای باهاش زندگی کنی هر روز میمیری تو ک داری عذاب میکشی حداقل ی بار برای همیشه از این مرد بکن برو بدرد زندگی نمیخوره لعنت ب همچین آدمی 

آروم باش عزیزم اگه موقعیتش داری اولا برو پیش مشاور اینجا کسی نمیتونه درست راهنماییت کنه ولی بنظرم جد ...

خیلی حالم بده همینجوری از چشمام اشک میاد چجوری دلش اومد با من این کارو کنه بخدا من آنقدر بی آزارم امشب یکی از دوستام بهم می‌گفت تورو خدا حلالم کن تو خیلی خوبی من چجوری تونستم اذیتت کنم 

یعنی من کلا اهل نفرین نیستم یه بار یه پرچم امام حسینو دیدم از ته دلم آه کشیدم از دستش خود امام حسین ...

خدا دوست داشت ک اون بچه نموند از این آدم منحرف بچه میخوای چیکار خودت نجات بده

این مدلی آروم شدن ، حالتو خوب میکنه ؟به سوالم فکر کن عزیزم

عزیزم یه چیزی بگم تو این حالت ک یه نفر واقعا خیلی آزار دیده این حرف هیچ وقت کمکش نمیکنه و بدتر زخمیش میکنه  الان واقعا اصلا نباید از اون فرد توقع داشت مهربون باشه و با قلب پاک ببخشه   

خدایا خودمو به تو سپردم.

چقد خوشم میاد از آدمایی مثل شما که با وجود این همه غم و غصه و دلشکستگی بازم امید دارید و دارید تلاش ...

😭😭😭😭😭عزیزم ..... وقتی با انتخاب خودت گند میزنی به زندگیت باید هم همه چیو جمع کنی 

خیلی حالم بده همینجوری از چشمام اشک میاد چجوری دلش اومد با من این کارو کنه بخدا من آنقدر بی آزارم ام ...

فکر کن مرده آدم مرده رو نمیشه برگردوند اگه اینطوری فکر کنی راحتتر کنار میای وگرنه تو زندگی هر روزت میشه عذاب بخدا تاپیکت دیدم حال منم بد شد از خدا بر دلت آرامش میخوام بازم فکر کن اگه موقعیتش داری پا رو دلت بزار این مرد ول کن برو