2777
2789
عنوان

میخوام بخوابم صدای همسایه بالایی نمیذاره😤

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

فرستادم گلم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
اسی انقد سر این موضوع حرص خوردم و اذیت شدم ک واقعا تاپیکت داره حالمو خراب میکنه چقد اشغال اخه مرد ...

تقصیر اون صاحب خانه بی فکره که طبقه ۵ و اجاره میده به یه آدم های معلوم الحال مث اینا.....

بچه هم که نگم برات  

بخدا آسایش ندارم

تقصیر اون صاحب خانه بی فکره که طبقه ۵ و اجاره میده به یه آدم های معلوم الحال مث اینا.....بچه هم که ن ...

صاحب خانه به کنار اسی آدم خودشم یه زره باید شعور داشته باشه به خدا من هر جا باشم اصلا اینجوری کسیو اذيت نمیکنم  بعضی آدما ببخشید واقعا مثل حیوون تازمانی ک چماغ بالا سرشون نباشه از آدم بودن بویی نبردن    به نظرم اگ میتونی اول به خودشون ی چیزی بگو   بعدش به صاحب خونه بعدش اگ نشد بقیه رو همدست کن ک همه با هم اعتراض کنید صاب خونه جوابشو بده    وای اسی اعصابم نمی‌کشه دیگ خدافظ  خدا کمکت کنه

خدایا خودمو به تو سپردم.

صاحب خانه به کنار اسی آدم خودشم یه زره باید شعور داشته باشه به خدا من هر جا باشم اصلا اینجوری کسیو ا ...

برو گلم فدات شم 

ببخشید ناراحتت کردم خواهر🥺

قربونت عزیزم این چه حرفیه اون آدم رو مخا رو اعصابمن

بیخیال باش قشنگم❤  

من خودم به خاطر بیماری مادرم ضعف اعصاب گرفتم 

اینا هم رو مخمن

بیخیال باش قشنگم❤ من خودم به خاطر بیماری مادرم ضعف اعصاب گرفتم اینا هم رو مخمن

عزمزمه دلم خونه   امن باردارم هماتوم دارم دکتر گفته استراحت صدای طبقه بالا نمیزاره از صبح چشم رو هم بزارم تذکر هم میدم گوش نمیدن انقدر حرص میکشم گریه میکنم خسته شدم تو رو خدا برا منم دعا کن یه خونه حیاط دار داسته باشم 

عزمزمه دلم خونه امن باردارم هماتوم دارم دکتر گفته استراحت صدای طبقه بالا نمیزاره از صبح چشم رو هم ...

الهی عزیزم 💔

چشم حتما 🌹