2777
2789
عنوان

عمل تزریق چربی به باسن و ساکشن پهلو

261 بازدید | 17 پست

سلام کسی عمل ساکشن پهلو تژریق چربی به باسن انجام داده چربیای خودش تژریق باسن بشه 

اینستاگرام گشتم دنبال دکتر خوب ولی معلوم نیست عکسایی که میزارن واقعا کار خودشونه یا نه 

نمیشه اعتماد کرد خسته شدم 

کسی انجام داده؟

اگه اره از اول بگین تجربتون چطور بود خوابیدن و نشستن اینا 

جای گرم بشینی چربیات آب میشن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای گرم بشینی چربیات آب میشن

خخخ ن بابا

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
ن اینجوریم نیست

🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

فقط پیج لیپو استانبولو دکتر لامعی و دکتر دانشبقیه مضخرفهخواهرم پیش فدایی انجام داده راضیه

اسم کوچیک فدایی چیه چون دوتا دکتر هست ب فامیلی فدایی 

فدایی مورد اعتماده واقعا؟ 

جای بخیه و بریدگی های خواهرتون موند؟

بخیه زد ؟ 

شما انجام دادین عزیزم؟

ن عزیز

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
اسم کوچیک فدایی چیه چون دوتا دکتر هست ب فامیلی فدایی فدایی مورد اعتماده واقعا؟ جای بخیه و بریدگی های ...

محسن فدایی

جای بخیه نمونده چون ابدو نکرده فقط لیپو و نزریق به باسن

فدایی مورد اعتماده از معروفاس  

من ولی خودم میرم حتما یا لیپو استانبول یا دانش 

محسن فداییجای بخیه نمونده چون ابدو نکرده فقط لیپو و نزریق به باسنفدایی مورد اعتماده از معروفاس من و ...

چرا پیش فدایی نمرید مطمعنید ازش وقتی 

ببخشیدا سوال شد برام 

چرا پیش فدایی نمرید مطمعنید ازش وقتی ببخشیدا سوال شد برام

چون من فرم صک سی دوس دارم 

فدایی بیشتر سلیقه خودش رو انجام میده و به شدت گرونه 

و اگر نه خییلی از بلاگر ها و معروف ها رفتن پیش فدایی