2777
2789

دیگه از دستشون آسایش نداریم تو سایت 

تو همه تاپیکا هستن نظرلت بیخود میدن 

درخواست دوستیاشون زیاده و خیلی مشکلات  دیگه که خودتون بهتر در جریانید .

من به شخصه : 

دیگه نه تاپیکاشون میرم 

نه کامنتاشونو جواب میدم 

بیاین باهم همکاری کنیم اگه تاپیکاشون نریم جواب کامنتاهم ندیم حضورشون خیلی خیلی کم میشه 

کیا با من موافقن؟

خیلی بدجور شده

منم معترضم به این وضع

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا از خودمون شروع کنیم دیگه تاپیواشون نریم

اره موافقم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شما اتاق خودت که یک مکان شخصی هست هم نمیتونی 

کاری کنی هیچ مردی نیاد داخل 

اینجا که دیگه یک فضای عمومی هست و مجاز به ورود 

همون روند که نه جواب میدی نه شرکت می‌کنی در تاپیک هاشون پیش بگیر 

من فقط با درخواست هاشون مشکل دارم 

وگرنه وجودشون هیچ حس که مرد اینجاست ندارم 

زیادی سخت میگیرید و وارد حاشیه میشید 

این‌جا مرد بالغ که نیست چهار تا بچه مدرسه ای هستند 

کدوم مرد اینقدر بیکاره بیاد این‌جا پلاس بشه تو این وضع اقتصادی داغون 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شما اتاق خودت که یک مکان شخصی هست هم نمیتونی کاری کنی هیچ مردی نیاد داخل اینجا که دیگه یک فضای عمومی ...

عزیزم مشکل اینجاست ی مشت پسر بچه یا خاله زنکن 

درخواستاشون رو مخه

من هر جا میبینمش ون حتی اگ حرفی میزنن ک ب نفع خانوماس دیسشون میکنم همیشه هم پرنسس سایت خطابشون میکنم و گفتم ی روز انقدررررررر ب این کار ادامه میدم تا برن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اونامظلوم ها هستن باکاربری مردمیان وگرنه راحت از چهارتاکاربرخانم یکیش مردکه کاربری زن زده

به هر حال میتونیم کم و بیش زن نماهارو بشناسیم 

اینکه مرو پرو با اکانت مرد جو سایتو خراب کردن خیلی بده

همین الان اتفاقاً با یکیشون بحثم شد.

درخواست دوستی داد اومدم بزنم روی رد شدن شانس دستم خورد روی پذیرش دیدم پیام داد.

منم نمی دونستم چه جور لغو دوستی میشه زد.

تا آخرش رفتم روشش رو خوندم لغو کردم.

با این که از تاپیکام می دونست متاهلم باز پررو پررو پیام داده بود!!!!

این جا رو با سایت دوستیابی اشتباه گرفتن بعضی مردا.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم مشکل اینجاست ی مشت پسر بچه یا خاله زنکن درخواستاشون رو مخه

درخواست ها نه قبول کن نه رد عزیزم 

بی تفاوت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

به نظرم کارت درسته🤝

قربونت دیگ رسما دارن مارو میندازن بیرون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.