2777
2789

بعدش سرم منت میزاره خدایا خیلی خستم تامیام باهاش حرف بزنم ازم فرارمیکنه حوصله حرف زدن نداره یبارراجع ب اینده وزندگیمون حرف نزد بیرونم میبرم بزور یساعت بعدمیگ کاردارم بایدبرم من ب عنوان ی زن باسوهرم حرف نزنم باکی حرف بزنم؟!! ن توجه میکنه ن شعورش میرسه شایدپول نیازداشته باشم خودمم بگم سرم منت میزاره بگین چکارکنم بعدعمری زوری گفتم میخوام برم باشگاه پول دادلباس خریدم و... الان هی میزنه توسرم لباس خریدم برات داره حالم بهم میخوره ازهمه چی بامنت وزوری منم گفتم دیگ باشگاه نمیرم

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مندبه شوهرمم میگم پول بده نمیده🫤الان ۵ماه باورت میشع هزار بار بهش گفتم پول بده نداده🫤💔

خیلی خستم منم تاخودم نگم نمیده اونم زوری وبامنت

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

حق دارین شرایط سختی هست ، اگه میتونید از یک مشاور کمک بگیرین ، یا اینکه حرف هاتون در نامه بنویسید و ...

ببینید من دوستدارم بیشترکنارهم باشیم بیرون بریم حرف بزنیم ولی هیچوقت نیس هیپوقت حوصله حرف زدن نداره هیچوقت منوبیرون نمیبره فقط زوری ی خیابون میریم بعدیساعت میاییم خونه جدیدا بقدری فشارروم عصبی شدم منم هی بقول خودش عرمیزنم چرااینطوری اونم جوابمونمیده

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

میشه برامنم دعاکنید باردارنباشم چن روزه عقب انداختم ازاسترس قلبم دردمیکنه توروخدا دعاکنید باردارنباشم💔🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

درکت میکنم خواهر 

خیلی شبیه به همیم

اما اشکال نداره😌من یه مدته سعی میکنم راحتش بزارم بیشتر تمرکزم به خودمه

یعنی اصلا بهش نمیگم بریم بیرون بهش نمیگم چیزی میخام اصلا هیچی

تا موقعی که خودش میگه 

به خودم بیشتر‌ میرسم سعی میکنم حالمو خوب کنم با هر چیزی

خیلی تاثیر داشت روح و روان اروم تر شده در ضمن من absدارم این روش خیلی کمک کرد که کمتر درد معده بکشم

توام امتحان کن.

منم شرایط شمارو دارم

خیلی سخت خسته شدم ازاین بی محلی ها سردبودن عصبی شدم نمیدونم چرااینطوری میکنه اون هربلایی سرمن میاره زودیادم میره ولی اون سرهیچ وپوچ عدابم میده

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

ببینید من دوستدارم بیشترکنارهم باشیم بیرون بریم حرف بزنیم ولی هیچوقت نیس هیپوقت حوصله حرف زدن نداره ...

خب شاید فشار کاری روش هست ، وقتی حوصله حرف زدن نداره براش بنویسید ولی با لحن مهربون ، شما خانم ها از زبونتون برای رسیدن به هدفتون کمک بگیرید اما برعکس با تند حرف زدن همه چیز خراب میکنید 

درکت میکنم خواهر خیلی شبیه به همیماما اشکال نداره😌من یه مدته سعی میکنم راحتش بزارم بیشتر تمرکزم به ...

عزیزم خیلی خستم منم ادمم نیازدارم ب یسری چیزا اصلا منونمیبینه بریدم 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊