2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی تو چمران

186 بازدید | 12 پست

سلام دوستان اگه کسی تجربشو داره بیاد بگه

برخورد پرستاراش

تمیزی اتاقاش

اتاق مخصوص زایمانش چجوریه

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

مامانای گل کلی کارای قشنگ داریم واسه نی نی هاتون همش کارای نمدیه

کانال تلگ رام هم دارم اگه دوست داشتید عضو بشید کافیه به آیدی تلگ رامم پیام بدید @Zizuii

تا بتونم ببرمتون تو کانالم آخه لینک کانالم عیرفعال شده نمیتونم واستون بفرستمش

مطمئن باشید پشیمون نمیشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

دوست من تو بیمارستان چمران زایمان کرده البته من ندیدم ولی خودش خیلی تعریف میکرد میگفت زیاد درد نداشتم و خیلی راحت زایمان کردم مثل اینکه داخل جایی مثل حمام رفتن با یه پرستار و تو آب و با توپ و ماساژ شکم کمک کردن به کمتر درد کشیدن مادر و زمانی که موقع زایمان شده بردنش اتاق زایمان‌

زندگی زیباست ...

ممنون که جواب دادی

نمی دونی اتاق خصوصی گرفته بوده یا برای همه همین کارا رو می کنن

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
سلام عزیزم  دوست من تو بیمارستان چمران زایمان کرده البته من ندیدم ولی خودش خیلی تعریف میکرد می ...

ممنون که جواب دادی

نمی دونی اتاق خصوصی گرفته بوده یا برای همه همین کارا رو می کنن

اتاقای زایمان تو بخش زایمان برای همه خصوصیه، ولی این کارایی که دوستمون گفتن بستگی به ماما داره که حو ...

خیلی ممنون

می دونید که همسر یا مادر رو هم راه می دن یانه؟

خیلی ممنون می دونید که همسر یا مادر رو هم راه می دن یانه؟

خواهش میکنم

قبلا کسایی که با خودشون تو کلاسای بارداری چمران همراه میبردن میتونستن همون همراه رو تو اتاق زایمانم داشته باشن (همراه خانم)

الان نمی دونم

ولی یکی از همراهاتون میتونه تا پشت در بخش زایمان بیاد

اگه ماماتون دلسوز باشه شاید اجازه بده شما برین ببینینش

کلا بیمارستان خوبیه

خواهش میکنم قبلا کسایی که با خودشون تو کلاسای بارداری چمران همراه میبردن میتونستن همون همراه رو تو ...

دستتون درد نکنه بابت جوابتون

می خواستم برم اونجا ولی اطلاع زیادی ازش نداشتم