2777
2789
عنوان

هیچ وقت نمیذارم بچم درس بخونه

123 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته و از خودم عصبیم هیچ وقت واقعی زندگی نکردم از وقتی بچه بودم سرم تو درس و کتاب بود و فقط درس میخوندم آخرشم کنکور قبول نشدم نشستم پشت کنکور ولی دیگه نای درس خوندن نداشتم و نخوندم ولی با عذاب وجدان نخوندن زندگی کردم پدرم فوت شد و بیشتر حسرت میخورم ک اگه واقعا زندگی کرده بودم تو خانواده بودم شاید بیشتر لذت میبرد از زندگی و الان حال روحی داغون و افسرده نداشتم کاش یکی بود میگفت نخون 

حالا من از بس دوران تحصیلیم بد و عذاب آور بود با خودم میگم هیچوقت بچه دار نمیشم که اونم این سختی هارو تحمل کنه و با هزارتا مشکل روحی بزرگ بشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرانا امید شدی خب تهشو قشنگ تموم میکردی

چون مدرسه نمونه بودم یه شهر دیگه قبول شده بودم شش سال تو خوابگاه دور از خانوداه فک کن از ۱۳سالگی تا۱۸سالگی تو خوابگاه اونم با روحیه حساس داغون شدم شیره بدنم کشیده شده حس میکنم نای ادامه دادن ندارم کاش خانوادع نمیذاشتن برم تا اینکه تشویقم کنن آخه بچه ۱۳ساله چ ب خوابگاه

حالا من از بس دوران تحصیلیم بد و عذاب آور بود با خودم میگم هیچوقت بچه دار نمیشم که اونم این سختی هار ...

برا منم همینطور بوده نمیدونم چرا نزدم زیر همه چیز ک نرم واقعا چجوری تحمل کردم

چون مدرسه نمونه بودم یه شهر دیگه قبول شده بودم شش سال تو خوابگاه دور از خانوداه فک کن از ۱۳سالگی تا۱ ...

بیخیال بابا در عوض برا کنکور اماده تری... تمومش کن و مایه افتخارشون شو

کاربری واگذار شده

بیخیال بابا در عوض برا کنکور اماده تری... تمومش کن و مایه افتخارشون شو

عزیزم ۲۴سالمه 

دیگه از من گذشته اگه میتونستم بخونم همون چن سال پیش میخوندم میرم سمت کتاب گریم میگیره نمیتونم