2777
2789
عنوان

تو حاملگی ویار چیزی میکردین شوهرتون میگرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 149 پست
ایشالله نینی‌ت به سلامتی و دلخوشی بغل بگیری و سایه خودتو همسرت بالا سرش باشهموقع زایمان میگن دعا خیل ...

فدای شما ان شاءالله عزیزم

اگه قابل باشم حتما

خدا دستشون بگیره

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
عه فکر کردم هستین😅وای من میترسم بالااوردن...همین الان حالت تهوع دارمممم

نه خدا نکنه 😅

وسط این همه بدو بدو و شلوغی فقط بچه دار شدنم مونده 🥴😵‍💫

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی من بمیرم واست بخدا اشکام ریخت دستش بشکنه که رو زن اونم حامله بلند نکنهمنو ببخش که باعث شدم خاطر ...

خدا نکنه گلم انشالله تنت سلامت 

انشالله نی نی روصحیح و سلامت بغلت بگیری منم دعا کن التماس دعا

فدات بشم این چه حرفیه گلم همیشه یادمه هیچوقت فراموش نمیکنم  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
تاپیکت خانمان سوز هست چون خیلی مردا اینکارو نمیکنن وزنشون میاداین تاپیکارو میبینه ناراحت میشه

واقعا ؟ چجوری حذف کنم؟

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
نه خدا نکنه 😅وسط این همه بدو بدو و شلوغی فقط بچه دار شدنم مونده 🥴😵‍💫

عزیزم

بچه دارید؟

خدا نکنه گلم انشالله تنت سلامت انشالله نی نی روصحیح و سلامت بغلت بگیری منم دعا کن التماس دعافدات بشم ...

خلاصه شرمنده

سلامت باشی گلم

من انقدر ویارام عجیب بود که مامان و شوهرم و مادر شوهرم و ... همگی باهم میگشتن تا پیدا کنن

ترشی هندوانه ابوجهل 😐😐😐😐 واقعا دلم میخواستا جوری که میخواستم گریه کنم براش

ماست و اسفناج 😐 زمانی که فصل اسفناج نبود نزدیکا هم تو فریزر نداشتن دیگه از مغازه ماست اسفناج خریدیم اما اون چیزی که دلم میخواست نبود 

توی زمستون دلم گوجه سبز میخواست ... شاه توت میخواست ... گیلاس ... 

اما جالب بود که هر چیزی که دلم میخواستو فقط یکبار میخوردم دیگه بعدش ازش متنفر بودم نمیدونم چرا 

یه چیزایی هم دلم میخواست مثلا دوغ و ماست و شیرکه چون رفلاکس داشتم نمیتونستم بخورم 

یا مثلا خیار شور ... که به خاطر ورمم دکتر برام شوری منع کرده بود ... 

نه 🤪🥴

خوشبخت باشین همیشه گلم

ما که بعد عروسی فقط دلمون بچه میخواست خداهم منتظرمون نگذاشت سریع انداختش تو دلم 😅🌸

خوشبخت باشین همیشه گلمما که بعد عروسی فقط دلمون بچه میخواست خداهم منتظرمون نگذاشت سریع انداختش تو دل ...

مرسی عزیزم 

شما هم خوشبخت باشید یه عالمه

خیلی بانمکه 🤩

ولی من هیچوقت دلم بچه نخواسته 

جزو شروط ازدواجم بود 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من انقدر ویارام عجیب بود که مامان و شوهرم و مادر شوهرم و ... همگی باهم میگشتن تا پیدا کننترشی هندوان ...

من هوس کباب های خونه بابام کرده بودم دنده کباب میکنند

همسرم برام گرفت تا بوی کباب و گوشت بهم خورد اصلا نتونستم نگاهشون کنم چه برسه بخورم همسرم میگفت من چجوری بخورم وقتی تو نمیتونی رفت تو ماشین خورد بس که حالم بد شد😅

مرسی عزیزم شما هم خوشبخت باشید یه عالمهخیلی بانمکه 🤩ولی من هیچوقت دلم بچه نخواسته جزو شروط ازدواجم ...

عزیزم متشکرم.

میتونم بپرسم جسارتا چرا ؟ دلیل خاصیه؟

من هوس کباب های خونه بابام کرده بودم دنده کباب میکنندهمسرم برام گرفت تا بوی کباب و گوشت بهم خورد اصل ...

عزیییزم

آخ آخ آخ از بوی غذا 

من اینجوری بودم یهو هوس چیزی میکردم اما تا ماه ششم هم ویار بد شدید داشتم 

من تا آخر بارداری گوشت و مرغ نتونستم بخورم خیلی چیزا رو نتونستم بخورم 

وقتایی بود که یک هفته ده روز فقط با یه پاکت بیسکوییت زنده بودم

گفتم حتی اون چیزایی که دلم میخواستم فقط یه بار دفه دوم ازشون حالم بد میشد😅😅

واقعا ادم تو بارداری شاخ هم دربیاره عجیب نیست