2777
2789
عنوان

چطوری دوستم و تبدیل به شوهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هرگز😁 همیشه میگم وای چجوری مخ منو زدی اخه😆

میشه راز موفقیتتو بگی؟

کجا آشنا شدین؟ رابطه فیزیکیتون چجوری بود؟بیشتر اون پیگیر بود یا شما؟اگ زنگ نمیزد شما زنگ میزدی؟

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

میشه راز موفقیتتو بگی؟کجا آشنا شدین؟ رابطه فیزیکیتون چجوری بود؟بیشتر اون پیگیر بود یا شما؟اگ زنگ نمی ...

سلام عزیزم، بیشتر فکر میکنم اون خودش خیلی پسر خوبی بود، ما اول تو مهمون پارتی طور آشنا شدیم، یک سالی با هم دوست بودیم، رابطه فیزیکی نداشتم چون میدونستم همه چی و خراب میکنه، بهش گفتم فقط بعد ازدواج این کارو میکنم، خودمم اصلا علاقه مند به ازدواج نشون نمیدادم، جالبه که اون برعکس من هرچی بیشتر دوری میکردم بیشتر سمتم میومد، و میگم‌خودش بچه ی خوبی بود چون بهم قولی میداد صد در صد قولش و عملی می‌کرد. مثلا من بعد از کارم فقط بهش زنگ میزدم یه جورایی با سیاست میرفتم جلو که فکر نکنه مشتاقم، درحالی که براش میمردم🤣

سلام عزیزم، بیشتر فکر میکنم اون خودش خیلی پسر خوبی بود، ما اول تو مهمون پارتی طور آشنا شدیم، یک سالی ...

چه خووووب

ببخشید من زیاد سوال میپرسم

ینی ب،غ ،ل و ب،و،س هم نه ؟؟؟؟؟

بخاطر این میپرسم ببینم راسته میگن این چیزا هم نباشه محبتی به وجود نمیاد

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃