2777
2789
مهندس ارشد گرفتیم و اینو نمیدونستیم ! این دارو نیاز داره به نسخه از طرف پزشک متخصص اعصاب و روان ، مگ ...

ارشد گرفتی بعد بلد نیستی اون بالا رو بخونی ؟؟؟ نوشتم پول میدم هرکی داره بفرسته برام کسی ام فله نمیخوره دکتر از کسایی ک با نسخه گرفتن پول میدن میخرن یا مافیای دارو تو ناصرخسرو زیاد هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد گرفتی بعد بلد نیستی اون بالا رو بخونی ؟؟؟ نوشتم پول میدم هرکی داره بفرسته برام کسی ام فله نمیخو ...

آی کیو 

مهندس 

نیاز داری بهش ؟!! 

همون پولو بزار تو جیبت 

برو ویزیت 

بده منشی 

خود دکتر برات نیاز باشه تجویز می‌کنه 

آی کیو مهندس نیاز داری بهش ؟!! همون پولو بزار تو جیبت برو ویزیت بده منشی خود دکتر برات نیاز باشه تجو ...

نابغه اگ دکتر میداد بهم گاو نیستم ک بیام اینجا بگم به من نمیدن من برا تمرکزش فقط میخام ولی چون اعتیاد اوره دکتر الکی تجویز نمیکنه ریتالینو

نابغه اگ دکتر میداد بهم گاو نیستم ک بیام اینجا بگم به من نمیدن من برا تمرکزش فقط میخام ولی چون اعتیا ...

نیاز نداری اگه دکتر نمیده بهت 

به دکترت اعتماد کن 

برای تمرکز هم سعی کن رو روح و روانت بیشتر کار کنی 

دارو درمانی مرحله ی آخره و عوارض خودشو داره 

سلام سعی کن خواب کافی داشته باشی تغذیه مقوی و تلوزیون هم خیلی کم نگاه کنی یادمه برا ما قبل کنکور کلاس گذاشتن اقاهه گمونم روانشناس بود اون زمان فیلم طنز ساختمان پزشکان میذاشت میگفت قبل از درس خوندن فیلم نگاه نکنین همین فیلم به اندازه ی خوندنه یک کتاب فیزیک از مغزتون انرژی میگیره و باعث میشه برا درس تمرکز نداشته باشین، حتی از گوشی هم میگن نیم ساعت قبل خواب استفاده نکنین