2777
2789

من قبلا اینستا داشتم اینو گفتم که بدونید از اول همسرم با اینستا داشتنم مشکلی نداشت

بعد 1 سال من هیچ کاری نکردم یکی از فامیلای همسرم به شوهرش خیانت کرد بعد گفت هم اینستا هم تلگرامتو پاک کن

واقعا نمیدونم چرا من مقصرم🖤

گذشت تا دو روز پیش من بهش زنگ زدم و گفتم من اینستا و تلگرامو نصب کردم و بای🤣بهش اطلاع دادم

گذشت امشب بهم زنگ زد گفت تو به اجازه ی کی اینستاتو پاک کردی 

بعد من گفتم مگه چه عیبی داره 

بعد گفت اگه کسی بهت درخواست بده تو فورا قبول میکنی واگرم بهت دایرکت بدن قبول میکنی

بعد من گفتم خب باشه همرو انفالو میکنم بعد گفت نه تو دختر خوبی هستی پس دوتاشو پاک میکنی🖤

من این برنامه نیس که برام مهمه

این اعتماده که میفهمم همسرم بهم نداره بدون اینکه من کاری کرده باشم

20 سالمم هست 

خیلی ناراحت شدم گفت همون شاد خوبه 

برنامه ی شاد منظورشه

الان کاره درست چیه؟ 

میخوام بهش بگم وقتی بهم اعتماد نداری پس کل برنامه هامو پاک میکنم، چون کسی که بخواد کاری کنه تو همون شاد هم میتونه

خوبه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چیکار کنم لطفا بگید تو رو خدا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید به برنامه گوشیت نظر بده؟ 

چرا انقد به شوهراتون رو میدین؟ 

خودشم برنامه هاشو پاک کرده یا فقط میخواد تو بپاکی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بگو خودشم پاک کنه

گفتم میگه من بلدم چجوری استفاده کنم تو نه

چرا باید به برنامه گوشیت نظر بده؟ چرا انقد به شوهراتون رو میدین؟ خودشم برنامه هاشو پاک کرده یا فقط م ...

نه فقط میگه تو پاک کن

میگ تو بلد نیستی چجوری استفاده کنی

در صورتی که من هیچ کاری نکردم واقعا نمیدونم چرا اینهمه بهم شک داره

خيلي بچگانس رفتار همسرتواقعا درك نميكنن يه مرد چرا بايد واسه زنش تعيين تكليف كنه اونم بخاطر يه برنام ...

😔🖤

وا چرا بلد نباشی یوزر نیم پسوورد اکانت ها اون رو بگیر مشترک باهم استفاده کنین

بهش میخوام بگم بیا تو اکانتم 

دوستای آبجیم همشون میگن چرا خواهرت اینستاشو پاک کرده چیکار کرده مگه😭😭😭

من بهش گفتم بشرطیکه دوتامون پاک کنیم همیشه برابری رو حفظ کن و هرگز کاری که اون نمیکنه رو تو نکن بگو هرچیز رابطه دو طرفست اگر میخوای من پاک کنم و تو نکنی لابد اتویی داری دنبال بهونه ای 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خيلي بچگانس رفتار همسرتواقعا درك نميكنن يه مرد چرا بايد واسه زنش تعيين تكليف كنه اونم بخاطر يه برنام ...

چی بگم

چرا تا دو روز پیش چیزی نمیگفت امشب گفت؟؟؟ 

شوهر منم پاک کرد چون از بس بلاگرا رو‌میدیدم هوای شده بودم 😂😂 درحال حاضر در تنبیه ب سر می‌برم 😂😂

من واقعا اینطوری نیستم

من تو اینستا یا آشپزی میبینم یا آرایش یا عاشقانه

نمیدونم چرا