2777
2789

عصر یه کاسه ماست و خیار و گوجه خوردم از اونموقع کلا گوارشم ریخته بهم روده هام قاروقور صدا میدن معدمم انگاری سنگ توش گذاشتن سنگینه بدنمم سست و بیحال شده..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چای نبات و عرق نعنا

عرق نعنا بهم‌ نمیسازه ..ممنون‌گلم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
سردی کردی هر چی بهت میسازه رو بخور ان شالله خوب میشی

اره همینطوره...ممنونم عزیزم.

عزیزم‌میتونم درباره ی کالری شماری ازت سوال بپرسم خواهش میکنم

بله بفرمایید گلم.

بله بفرمایید گلم.

تو گوگل سرچ کرده بودم کالری شماری شما اونجا گفته بودید ک ۲۵ کیلو کم کردید 

عزیزم میشه بگی چجوری

از همون اول کم میخوردی چند کالری میخوردی

من میترسم اگه یهو کنم ۱۳۰۰ حالن بد شده 

نمیدونم از چند شروع کنم

قدم ۱۵۷

وزنم۸۸

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

عزیرم فرمول کالری شماری اینه وزنت ضربدر بیست منهای دویست برای وزن الان شما میشه 1560 کالری....هر چهار کیلویی که کم میکنی دوباره کالریتو حساب بکن..نون و‌برنج و ماکارونی و اینا رو کم میکنی بجاش سبزیجات کاهو کلم هویج ذرت و...اینا استفاده میکنی استفاده از اینا باعث میشه احساس سیری طولانی مدت داشته باشی...سالاد الویه بدون سس .سوپ جو.عدسی و خوراک لوبیا بدون روغن اینام واسه پر نگه داشتن معده عالین.

تو گوگل سرچ کرده بودم کالری شماری شما اونجا گفته بودید ک ۲۵ کیلو کم کردید عزیزم میشه بگی چجوریاز همو ...

عزیزم ریپلای زدم نشد پیام بالارو بخون..

عزیرم فرمول کالری شماری اینه وزنت ضربدر بیست منهای دویست برای وزن الان شما میشه 1560 کالری....هر چها ...

مرسی قشنگم

فقط من زیاد میخورم ینی مثلا بیشتز از ۲۲۰۰ اینا نه همه ی روزا ولی خب 

ب نظرت یهو بکنم ۱۵۰۰ کلیه ام اینا آسیب نبینه

واسه پوستم چیکار کنم افتاده نشه متاسفانه الانم یکم بازو و سینه و رانم افتاده

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

مرسی قشنگمفقط من زیاد میخورم ینی مثلا بیشتز از ۲۲۰۰ اینا نه همه ی روزا ولی خب ب نظرت یهو بکنم ۱۵۰۰ ک ...

نه عریزم ..تو سعی کن معدت خالی نباشه گرسنه نمونی بجای کربوهیدرات زیاد از میوها وسبزی ها و مغزیجات استفاده کن شکلات تلخ هم سیر کننده اس بالای75 درصد..از تخم مرغ و سیب زمینی ابپز غافل نشو.یه روز درمیونم قرص مولتی ویتامین مینرال شروع کن بخور....اگه تونستی از نونهای پروتئینی یا سبوسدار استفاده بکن ...

ببین چون قراره کاهش وزن زیادی داشته باشی ناگزیر پوستت شل میشه ولی تو ورزش کن مثلا دو هفته اول رژیم هوازی رو شروع کن از هفته سوم کم کم قدرتی هم به  ورزشت اضافه کن....مثلا دراز نشست .پلانک و..باعث میشه پوست شکمت شل و افتاده نشه...من زیاد در مورد ورزش اطلاع ندارم اونایی که میدونستم هم از یادم رفته ولی اگه تو شرایط داری برو باشگاه اگه نداری یه برنامه هست به اسم انرجیم تو بازار میتونی دانلود کنی با مبلغ کمی مربیا بهت برنامه میدن...