۲۲ سالمه تاحالا رل نزدم دیگه داره بهم فشار میاد ولی تا یه پیشنهادی میشه بهم میرینم به طرف یه جوری که دمش رو بزاره رو کولش بره دیروزم همین شد خاک برسرم😭
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
منم همینم ولی راضیم. دوست ندارم وارد رابطه هایی بشم که ته نداره. البته یه مقدارم کمالگرا هستم برای همین هیچ پسری انگار به دلم نمیشینه/:
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاحالا نزدی ؟ من میخوام یه بارم که شده تجربه کنم ببینیم چه کوفتیه که این ملت همه درگیرشن
نه تاحالا
ول کنن بابا اعصاب داریا. پسرای امروزی نه توان ازدواج دارن نه متعهدن. چون پسرای خوب کلا یا دارن کار میکنن یا درس میخونن اگرم بیان جلو برای ازدواج میان. این داغوناشون دنبال رل بازین
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
آره، میترسم خدا ناراحت شه ازم، و به قول دوستمون زیادی کمال گرام، میخوام مردی که میاد تو زندگیم به جز من هیچکی تو زندگیش نباشه پس خودمم باید همینطور باشم
آره تا حدودی موافقم باهات انقد اطرافیانم همه تو رابطن انگار فقط منم که تنهام ...چند سالته شما؟
۲۱
ترجیح من کیفیته تا کمیت. ذاتم همینه، اصلا نمیتونم درک بکنم بعضی دخترا چجوری مدام رل عوض میکنن. بنظرم روح رو داغون میکنه. نبودن با کسی بهتر از بودن با ادم اشتباهه