2777
2789

مبارک باشه طبیعی یاسز

واسه ساک هم مای بی بی برا بچه پوشک بزرگ برا خودت دستمال مرطوب دو دست لباس و پتو و قنداق فرنگی.جوراب برای نی نی😘😘😙

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشک و شیشه شیر و یه دست لباس و پتو 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

دو دست لباس برا بچه. قنداق پیچ. پوشک. دستمال مرطوب . شیشه شیر برا وقتی که نیاز شد پستونک اگر بخوای عادتش بدی که بهترین زمانش همون شب اول تو بیمارستانه. 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

دو سه دست لباس برای نوزاد پتوی نوزاد پوشک برای نوزاد وخودت برای خودت سه چهار تا لباس زیر دستمال مرطوب شیشه شیر هم اگه خواستی ببر  من اینا رو برده بودم برای خودت لباس هم ببر

گناهکار😢

عزیزم بستگی داره بیمارستانت خصوصیه یا دولتی؟من بیمارستانم خصوصی بود هر چی که بردم بدون استفاده برکردوندم از پوشک و لباس برای بچه تا حتی پوآر بینی بچه و نوار بهداشتی بزرگ برای خودمو همه چی رو خود بیمارستان داد.ولی زنداییم دولتی زایمان کرد هیچی بهش ندادن.خودش همه چی برده بود

تبريك مي گم بهت

پوشك نوزاد

دستمال مرطوب 

پماد سوختگي

دو دست لباس نوزاد

كلاه 

دستكشنوزاد

شيشه شير

پتو دور پيچش

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ان شاالله بسلامتی عزیزم متناسب با وزن نینی لباس سایز صفر و یک ببر

براخودتم دوسه دست ببر

کهنه بچه وقنداق و پمپرس

قطره چکون

شیرخشک

پوشک براخودت

چند دست لباس زیر

مدارک خودتو شوهرت با کپیشون

طلاهم اگر داری کلا دربیار

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

مامانای مهربون من یه کانال دارم خوشحال میشم عضو شید کلی ست اتاق کودک توشه و کلی چیزای دیگه واسه نی نی های زیباتون

این شماره منه تو تلگ رام بهم پیام بدید تا بتونم عضوتون کنم آخه لینک کانالم غیرفعال شده

09389624309

مرسی سزارینم 

کدوم بیمارستان؟تهرانی زندگی میکنی؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است