2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از روی عصبانیت میگه و از روی لجاجت میگه که هیچی 

ولی اگه از روی آگاهی میگه و مثلا از دین خارج شده و یا دیم رو قبول نداره ایشون شما باید دقیق شرایط تون رو برای مرجع تقلیدتون کتبی بنویسید و ارسال کنید تا حکم شما رو صادر کنن تکلیفتون مشخص بشه 

اگه از رو لجاجت میگه شما عصبانیش نکن و وظیفه خودتو انجام بده 

این مورد شما برسی دقیق نیاز داره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه از روی عصبانیت میگه و از روی لجاجت میگه که هیچی ولی اگه از روی آگاهی میگه و مثلا از دین خارج شده ...

و شوهرش رو هم اعدام میکنن چون مرتد اعلام میشه 

این چه نصیحتیه

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

و شوهرش رو هم اعدام میکنن چون مرتد اعلام میشه این چه نصیحتیه

میگه معتقدم 

منم نظر اعتقادی دادم 

همون اعدام برای مرتد لطف است حالا هر کسی باشد 

حتی برادرم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

و شوهرش رو هم اعدام میکنن چون مرتد اعلام میشه این چه نصیحتیه

البته من نشنیدم اینجوری کسی اعدام بشه 

معمولا این جور موارد شوهر مجبور میشه الکی هم شده دیگه مثلا کفر نگه 

حالا خودشون بهتر میدونن چیکار کنن 

با عقلا مشورت کنن با متخصصین مشورت کنن 

دلگرم شدم

شوخی بردار نیست این قضیه 

معمولا این افراد از روی لج کفر میگن 

و شما جز اینکه لج ایشان رو در نیارید وظیفه دیگری ندارید 

نهایتا با یک اخم امر به معروف و نهی از منکر رو اجرا میکنید 

زبانی تذکر ندهید