2777
2789
عنوان

بچه ها نفری ده تا کلمه بگید

68 بازدید | 12 پست

بچه ها نفری ده کلمه بگید

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسب

باران

هواپیما

ساعت

آرد

موش

لوستر

تاس

آتش

شکر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شلواراسپری بینیقایقسانفرانسیسکوپرندهماهمریخجنگهات چاکلت

یادش بخیر زمان جنگ من سانفرانسیسکو زندگی میکردم یه شب که ماه رو رصد میکردم تصمیم گرفتم برم مریخ صبحش رفتم تو سایت ثبت نام کردم یکی از شرایطش این بود که باید شلوار مناسب تهیه کنم که قیمتش خیلی بالا بود علی رقم میل باطنیم مجبور شدم پرنده خوش آوازمو بفروشم روز قبل از تجربه کردن چون قایق سواری کرده بودم بینیم گرفته بود یه اسپری باز کننده خالی کردم تا تونستم کمی بهتر نفس بکشم و از اونجایی که نمیدونستم مصرف کافئین از ۴۸ ساعت قبل ممنوعه یه هات چاکلت داغ هم خوردم و اینجوری شد که کلا همه چی کنسل شد و من شانسمو از دست دادم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
اسببارانهواپیماساعتآردموشلوسترتاسآتششکر

تا حالا تو شب تو هوای بارونی رانندگی کردی اونم با یه موزیک احساسی یا حتی شاد یا مثلا ساعت آخر پرواز رسیدی که فکر کنی از هواپیما جا موندی اما بهش برسی یا اسب سواری کنار آتیش که روش کباب و جوجه درست میشه یا اگه اهل بازی هستی و تخته نرد بلدی تاس ت همش جفت بیاد  اینا واقعا حس هایی که بعدش روحمون سبک میشه یا یه آخیش از ته دلمون میگیم حالا اگه فوبیا داشته باشید مثلا از لوستر و هر جا برید از شانستون صندلیتون زیر لوستر باشه یا توی چایی بجای شکر آرد بریزی یا وقتی تو کوچه راه میری یه موش از کنارت رد شه اینا هم به میتونن هیجان انگیز و باحال باشن 😁

تا حالا تو شب تو هوای بارونی رانندگی کردی اونم با یه موزیک احساسی یا حتی شاد یا مثلا ساعت آخر پرواز ...

عالیی بود👏🏼👏🏼

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE