2777
2789
آره عزیزم منم دنبال چیز خوبم خیلی بدم میاد دور چشمم گود بیفته یا کبود شه ی وقت. کافئین اوردینری استف ...

گودی رو متاسفانه هیچی خوب نمیکنه

خودم نه ،زیر چشمم یکم گود افتاده که با فیلر رفع میشه

خواهرم خیلی تیرگی داشت زیر چشماش ،خیلی ،اون استفاده کرد واقعا چند درجه روشن شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب. قیمتش چنده حدودا

من ۱۵۰۰گرفتم

ولی ارزش داره دیگه

الانم می‌خوام تونر اوردینری رو بگیرم، نمیدونم واقعا جواب میده یا نه 

اگه کسی نتیجه گرفته بگه لطفا

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

چند قیمتش ؟

۱۵۰۰

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

گودی رو متاسفانه هیچی خوب نمیکنهخودم نه ،زیر چشمم یکم گود افتاده که با فیلر رفع میشهخواهرم خیلی تیرگ ...

ن کلی گفتم، گود نیس زیر چشمم فقط ی ذره کبود شده حس میکنم برا همون تیرگی جواب بده کافیه 

دارو خانه داره بگیرم؟ نمیدونی چنده حدودا 

من ۱۵۰۰گرفتمولی ارزش داره دیگهالانم می‌خوام تونر اوردینری رو بگیرم، نمیدونم واقعا جواب میده یا نه اگ ...

آره اگ جواب بده خیلی خوبه می‌ارزه 

باید مداوم استفاده کنی؟ برگشت نداره بعد قطع کردنش؟ 

نه داروخونه ندارهاز عسل بانو و بقیه آنلاین شاپا میتونی بگیری

اوکی عزیزم مرسی وقت گذاشتی. 

فیک نندازن بهم 🥺 از عسل بانو خریدی شما؟ لطفا آدرس دقیق پیجشو یا عکسشو میدی

اوکی عزیزم مرسی وقت گذاشتی. فیک نندازن بهم 🥺 از عسل بانو خریدی شما؟ لطفا آدرس دقیق پیجشو یا عکسشو م ...

عسل بانو ،روژا ،ریحا اینا اروجیناله محصولاتشون

چندتا آنلاین شاپ دیگه داشتم تو اینستاگرام ولی پاک کردم 

riiha.ir

Asalbanooshop.com

آره اگ جواب بده خیلی خوبه می‌ارزه باید مداوم استفاده کنی؟ برگشت نداره بعد قطع کردنش؟

3تا۶ماه که استفاده کنی کلا تیرگی رو از بین می‌بره 

نه برگشت نداره