من سه چهارماهی هست در اکثر مواقع هرچی میخورم معده درد میگرفتم ولی خودش با عرق نعنا خوب میشد منم دیگه دکتر نمیرفتم بخاطرش، ولی الان دو سه روزه که خیلییی بدتر شدم معده درد شدیددد میگیرم و گلاب به روتون اسهال (شرمنده). من با عرق نعنا و چایی نبات و گرمی و اینا خوب میشدم ولی الان اینا هم دیگه فایده نداره، دیگه لوپرامید و فاموتیدین خوردم هرچی بگین خوردم بازم وقتی حالم بد شه انگار میخوام بمیرم دل درد شدید میگیرم و شکمم شل میشه و بی حال میشم😭فردا پسفردا پریود میشم به نظرتون ربطی به پریودی داره این مشکلات گوارشیم؟ چرا اینجوری شدممم اخه من شکمم شل نمیشد اصلا😥دکتر برای هفته دیگه وقت داره من چیکار کنم تا هفته بعد🥲توروخدا اگه تجربه ای دارید کمک کنید دوستان تا وقتی برم دکتر یه جوری این وضعیتمو کنترل کنم حالم بد نشه🥲
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
منم چندماه پیش داغون بودم اندوسکپی و کلونسکوپی دادم
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین فکرو میکنم چون تو خانواده هم داریم اینجوری، خیلییی عذابه از ترسم چندتا قاشق بیشتر غذا نمیخورم که معده درد نگیرم هرچی معدم خالی تر باشه راحت ترم🥲
آره حتما میرم فقط منتظرم وقتش خالی شه بتونم وقت بگیرم دیگه تحملش سخت شده برام. شما مشکلتون چی بود؟ م ...
من التهاب معده داشتم ولی کم بود خداروشکر با دارو خوب شدم
ولی منم گلاب به روت دوماه اسهال بودم خیلی سخت بود
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤