2777
2789

اگه واقعا راس بگن که اونجا کار بد نمیکنن و سالم زندگی میکنن خب چرا شفافسازی نمیکنن درآمدشون رو ؟ ... اگه کسی اطلاع داره بیاد بگه همینجا ... مثلن دقیقا اونجا به چه کاری مشغولن و چقدر بابتش حقوق میگیرن شاید ما هم رفتیم خب ... اینا که همش تو رستورانن و تو باشگاه و تو کنسرت و کلا خوشگذرونی هستن خب مگه چقد درآمد دارن و اکثرا که من چک کردم تو ایران تو خانواده های کاملن معمولی رو به پایین بودن پس قطعا از ایران ساپورت نمیشن .. پس دقییییقا جریان چیه یکی که میدونه بیاد بگه ... آغا اگه سرکار میرن و بابتش طوری حقوق میگیرن که با پولش میشه اینننن همه خوش گذرونی های گرون کرد تا منم یه تصمیمی برا زندگیم بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاگری رو نمی‌دونم ولی میدونم یه سریا بابت مدلینگ میرن و درآمد خیلی خوبی هم دارن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

منظورت کیه

خیلی‌هاشون.... مثلا سیمین یا اون دختر خیلی چاقه اسمش مرضیه هست و خیلی های دیگه ... آخه جوری میان جلو دوربین قسم میخورن و جدی میگن که از اون کارها نمیکنن خب پس درآمدشون چیه ؟؟؟ بابا زندگی تو دبی خیلی گروووونه خیلی اونجا چون بیابونه و کشاورزی ندارن کلا محصولات خوراکی رو وارد میکنن پس در نتیجه پول یه وعده غذا تو دبی فوق العاده گروووونه اینا از کجا میارن

تبلیغات هس کار اصلیشون تبلیغ ارایشگاه مزونباشگاه رستوران

پس چرا از همون تبلیغات و مدلینگشون چیزی نمیزارن ؟؟ والا تبلیغ هم نیست اصلن وگرنه اسم باشگاه و رستوران میاوردن 

دلم میخواد مهاجرت کنم بچه هام رو بفرستم بهترین مدرسه اونجا و زندگی لاکچری ... ولی خب شهر گرونی هست

شغلو درآمدتم از همونجا باید باشه با پول ایران نهایت یک هفته بشه اونجا زندگی کرد 

شغلو درآمدتم از همونجا باید باشه با پول ایران نهایت یک هفته بشه اونجا زندگی کرد

خب دیگه منم همینو میگم .... آخرش هم هیچ کس جواب درستی نداد و تاپیکم بالا نرفت