2777
2789
عنوان

تعبیر خواب میدنید بیاید ممنون

141 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها ببخشید دیشب خوابی دیدم فکرم رو مشغول کرده صدقه هم کنار گذاشتم .. در حال حاضر در حال اقدام برای بارداری هستم حدود ۶ ماه پیش یه کنجد تو ۵ ۶ هفته سقط کردم شاید با فکر و خیال خوابیدم اما ببخشید خواب دیدم دو تا کرم از رحمم خارج شده نگرانم تعبیرش چی میشه ادم بدی نیستم 😢این یعنی چه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فداتشم ببخشیدا ولی بخاطر حال خودت میگم گلم

تعبیر خواب علمه

االان اینجا هرکس یه چیز مییگه یا امید الکی یا ترس بیجا میوفته تو  دلت

یا از اهل فن باید پرسید اگرم کسی نیست صدقه  بده و بسپار به خدا

شک هایت را باور نکن و هیچ گاه به باورهایت شک نکن.
سلام فداتشم ببخشیدا ولی بخاطر حال خودت میگم گلم تعبیر خواب علمه االان اینجا هرکس یه چیز مییگه یا ا ...

ممنون اذین جان درست میگی عزیزم گفتم شاید بچه ها تجربه مشابه داشته باشن .

تعبیرش خوبه برطرف شدن غم و اندوه

بعدم دوستم همیشه خوابتو خوب تعبیر کن معبرا اعتقاد دارن حتی اگه کسی علمشو نداشته باشه براش تعریف کنی اون بعد تعبیر کنه بد میشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ان شاءالله به زودی حامله میشی دوقلو دوتا بچه سالم که با اومدنشون غم واندوهت بر طرف میشه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
ممنون اذین جان درست میگی عزیزم گفتم شاید بچه ها تجربه مشابه داشته باشن .

عزیزمی.قربونت برم ایشالا مامان میشی و یه روز همینجا اعلام میکنی و منم  بهت تبریک میگم

بچه ها دوستتون دارم ان شالله همگی عاقبت بخیر شید که اینقد خوبید خواب منو خوب تعبیر کردید .

عزیزم تا میتونی فقط مثبت فکر کن لطفا