2777
2789
عنوان

کمک...دستم ورم کرده

1340 بازدید | 25 پست

فردا زایمان دارم به خاطر همین خواستم النگوم رو در بيارم... سر دومی دستم ورم کرد و النگو گیر کرد از دیروز تا الان همونطوریه... چیکار کنم خوب بشه؟😒😒😒😒

چرا زودتر در نياوردي؟

الان خيلي ورم داري؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اگه در نياري چي ميشه؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو بیمارستان گم بشه قبول نمیکنن مخصوصا بیمارستان های دولتی خیلی شنیدم طلای طرفو بردن.

واااا واقعا طلاي زائو دزديدن داره😐

واااا واقعا طلاي زائو دزديدن داره😐

جالبیش اینجاس که گردنم نمیگفتن.بیمارستان....حالا واسه خودم جفت زایمانم تو خصوصی بود گفته بودن دربیار...چیزی بشه گردن ما نیس.بیهوشی کلی ادم میاد بهت سرمیزنه...

برای من دورالنگوهام چسب کاغذی زدن 😂😂😂😂😂خودم بعدا بزور کندمش😂😂😂😂

فکرنکنم ورم دست بخوابه منکه بعد حاملگی النگوم گشادم بود الان تنگم شده اصلاااا درنمیاد.

فکرکنم مجبورین برین طلاساز یجوری درش بیاره😐

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
نميشد...همینم رفتم طلافروشی واسم در بياره  آره..اصلا خوب نميشه نميدونم والا...گفتن در بيار&nb ...

بهشون بگو در نمیاد و چسب بزن روش...خواهر من اینجور بود روشو چسب زدن

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562