2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من از چهار و نیم بیدارم نمیدونم چرا خوابم نبرد. داشتم دیووونه میشدم. به شوهرم گفتم خیلی وقته بیدارم گفت بری نی نی سایت یکم بعد خوابت میاد.😆

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

مادرشوهرم عالیه

جاری ندارم

اما این روزا یه دغدغه دیگه دارم تاریخ زایمانم 7 آذر بوده یعنی پریروز

اما هیچ علائمی از زایمان ندارم نه دردی نه چیزی....

دکترم رفتم سنو و نوارقلب همه چی گرفت گفت خوبه مشکلی نداره حواست به حرکتاش باشه

حرکتاشم خوبه اما نمیاد😔😔دارم نگران میشم کم کم...

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
وای من از چهار و نیم بیدارم نمیدونم چرا خوابم نبرد. داشتم دیووونه میشدم. به شوهرم گفتم خیلی وقته بید ...

من خاب بودم توخاب خیلی بدجور ترسیدم ،الانم بیدار شدم و جرات ندارم دیگ بخابم تنها هم هستم😓

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
ساعت 4صبح شیر نی نیم دادم!!! الان خوابیده به نظرتون بیدارش کنم دوباره شیرش بدم؟ نی نیم یک ماهشه

آخییی عزیزم بیدارش کن گناه داره شیر بخوره

مادرشوهرم عالیه جاری ندارم اما این روزا یه دغدغه دیگه دارم تاریخ زایمانم 7 آذر بوده یعنی پریروز ا ...

خو تو ک موعدت رسیده برو بیمارستان آمپول بزنن دردت بگیره زایمان کن