2777
2789

من تو مدرسه عادی درس میخونم انسانی .هر روز بچه های کلاسمون امتحانارو کنسل میکنن بچه درس خونی هستم و فکر میکنم این باعث افت من میشه 

میخواستم بدونم شما هم تو کلاس /مدرسه تون از این اتفاقا دارین که امتحانارو کنسل کنین؟ من پارسال ازمون نمونه شرکت نکردم الان دارم با این رفتار بچه های کلاسمون پشبمون میشم 

.

ببین مثلا ما شده سه تا امتحان داشتیم توی یه روز بعد همه هم میان ترم بودن دوتا رو دادیم سومی رو لغو کردیم یا بعضی وقتا که چند تا پرسش داریم اون پرسشی که نرسیدیم بخونیم ولی معلمش هفته قبل ازمون پرسیده رو لغو میکنیم ولی معلم در عوض هفته بعدش می‌پرسه ازمون

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیزهوشانم

نههه اصن نداریمم چیه مگه بچه بیاد کنسل کنه؟ 

نهایت میگیم خیلی درس داریم لطفا بندازین روز دیگ

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

من تیزهوشان بودم کنسل امتحان به شرطی داشتیم ک تو ی روز چن تا برنامه امتحان بهمون بدن اون موقع یکیشو میدادیم بقیه کنسل ولی اینک هیمنجوری بدون دلیل کنسل بشه نه

از ی طرف زحماتت به هدر میره و از یه طرفمم پیشرفتت کم میشه بهتره با مدیر مدرستون حرف بزنی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

اره داریم خیلیم زیاد داریم، مثلا میشینی برای امتحات میخونی کلی شب قبل امتحات پیام میذارن ب اصرار بعضی از بچه ها امتحان افتاد فلان روز، یا از بودجه اش کم میکنن خیلی میرن رو مخ منم، ولی من چون کامل میخونم ناراحت نمیشم چون ضرر نمیکنم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

تیزهوشانمنههه اصن نداریمم چیه مگه بچه بیاد کنسل کنه؟ نهایت میگیم خیلی درس داریم لطفا بندازین روز دیگ

اره لغو نمیکنن هیچوقت نهایتن تاریخش رو عوض میکنن 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اره دقیقا

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

آره 🚶🏻

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

منظور منم از کنسل کردن اینه که میندازیم یه روز دیگه اشتباه نوشتم🥲

نع دیگ همیشه نع 

یک بار دوبار

اصن قبول نمیکنن و چرا باید بگیم اصلا 

وظیفه ماس