2777
2789

یا میگه صیعه کنم یا میگه خاله بیارم منم تا الان هیچ برخوردی باهاش نداشتم  بیشتز خندیدم دیشب گفتم اوکی بیار منم میام باهات خاستگاری ولی خیلی ناراحتم هنوز عروسیمون نگرفتیم میترسم عروسی بگیرم ولی راه جدایی هم ندارم حس میکنم توی ارتباط با نامحرم زیاد براش مهم نیست ک رعایت کنه یا ن 

من زیاد حساس شدم یا طبیعیه  حس بدی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدت میاد نباید بخندی خب!

وقتی میخندی برداشت میکنه که خوشت اومده باز میگه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

این چه مدل شوخی هستش...خوشم نیومد

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

حساس نباش چیزی نیست

میشه نفری یه صلوات بفرستین اومدیم جواب آزمایش مریض نشون بدیم مشکلی نباشه🙏🥲

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .