2777
2789

من از اون دخترام که اوایل رابطه بهم توجه زیادی میشه اما یهو با سردی طرف روبرو مواجه میشم انگار که دیگه برلش هیچ ارزشی ندارم و راحت کنار گذاشته میشم؟

چیکارکنم که دوباره این اتفاق نیوفته

چی روتوخودم تغییر بدم؟

ظاهره قشنگی دارم ولی حس میکنم بلد نیستم با مرد ها چطور رفتار کنم

اگر چیزی بلدید خواهرانه یادم بدید

میخوام طرف کشته مرده ام شه🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل از تو نیست ک

از طرف پارتنرته

منم مشکل تورو داشتم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

درکت رو ببر بالا 

خودتو آویزون نکن 

همیشه تند تند تو پیام نده 

یا زود تلفنش رو جواب نده 

بعضی وقتا بهش بگو دارم کتاب مسخونم یا درگیرم تماس میگیرم عزیزم

خیلی لوس نباش خیلی هم مغرور نشو 

لبخند با دندون های مرتب و یه عطر خوب هم عالیه 

زیاد هم بهش غر نزن 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

تاکسیک بودن خوب نیست اما سعی کن تاکسیک باشی 

غیر قابل پیش بینی باش

گاهی ۱٠٠ باش گاهی ٠

مردا از اینکه پارتنرشون قابل پیش بینی باشه خوششون نمیاد شاید اوایل رابطه خوششون بیاد اما بعدش براشون عادی میشه