2777
2789

چرا فکر میکنید همه دنبال خراب کردن اسلام و قرانن؟چرا فک میکنید هرکسی سوالی داشت اجیرشده ی دست دشمن فرضی شماست؟وقصدش تخریب اسلامه یعنی انقد نامطمینین از اسلام که باچهارتاسوال به خطر بیوفته؟چرا پس معتقدین برای جواب این سوالات حتما باید به ادمی که صلاحیتش رو داره مراجعه کرد ولی همه ی مسلمونا به خودشون حق امربه معروف و نهی از منکر رو میدن حق میدن راحت تذکر بدن مگه اینکار صلاحیت لازم رو نمیخواد؟اجازه بدین ادم ها راحت سوالاتشون رو بپرسن و جوابشون رو بگیرن انقد برچسب به ادما نچسبونید.من سوال داشتم اجیرشده ام.ری.کا و اس.راییل خون.خوار نیستم😄😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کامنتا مثل همین تاپیک انقدر ناجالب بوده باشه که حق داشتن 

من نبودم تو اون تاپیک البته 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

داشتیم مصالمت امیز صحبت میکردیم باچندنفر ترکوندن تاپیکو

خيلي ترسناكن

بخاطر عقايد خرافيشون دست ب هز جنايتي ميزنن 

خيلي وحشتناكن 

من واقعا متنفرم از تربيت شده هاي مملكت اسلامي