2777
2789
عنوان

روزی که از دنیای دخترانه ام جدا شدم...

10471 بازدید | 276 پست

باسلام به همه دوستان عزیز

من کاربر جدید سایت هستم البته مدتی خواننده خاموش سایت بودم . میخوام مشکلی رو باهاتون در میون بگذارم وه مدت هاست روح و جسمم رو درگیر خودش کرده ممنون میشم کمکم کنید یا اگر مورد مشابهی بود باهم صحبت کنیم

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کمی از خودم بگم 

من ۳۰ سال سن دارم و به مدت ۱/۵ هم با همسرم عقد کردم.

به مدت ۴ سال هم باهم آشنا بودیم و خانواده ها درجریان بودند

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
وبازهم تاپیکهای اخرشبی😐

امضات خیلی روشنم کرد😶😂

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بخدا تایپ کردن کل موضوع در پست اول کسی را نمیکشد😠

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من نمیدونم چرا بچهای سایت اخرشب از این تاپیکا میزنن یا چرا تاپیکای جنجالی همش اخرشباست؟😒😒😲

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏