بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تا ۱۰ روز بعد موعد حتی آزمایش و سونو ام نشون نداد دیگه بیخیال شده بودم که حامله ام تا اینکه یه روز فشار خونم رفت بالا رفتم دکتر گفت این فشار خون برای یه دختر ۲۱ ساله بدون هیچ بیماری غیر نرماله خانم احتمال ۹۰ درصد بارداری اینم فشار خون بارداریه زیاد جدیش نگرفتم گفتم چرت میگه بعد دخترمو بردم بهداشت واکسن یکسالگی بزنه یه پیرزنه نگام کرد گفت چقدر مژه هات جفته حامله ای گفتم نه😑 آخرش اومدم رفتم داروخونه یه بی بی چک گرفتم در کمال تعجب ۲۵ روز بعد موعد مثبت شد رفتم سونو دیدم ۷ هفته امه😐 قلبم تشکیل شده به دکترم گفتم گفت تو بعضی خانما هورمون به اندازه کافی نمیره بالا واسه اونه سر اولیم با سونو فهمیدم باردارم پهلو هام تیر میکشید رفتم سونو گفت خانم بارداری😐
من دارم دعا میکنم باردار باشم اونوقت تو میگی نباشم🥲🩷چرا آخه؟
من شرایطشو ندارم بچه کوچیک دارم زندگیمم خوب نیس یه بدبخت دیگه به این جامعه وارد میشه من لیاقت مادرشدنو ندارم خدابده به اوناییکه بچه میخوان دعاکن برام 🥲
کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫