2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم بیرون 🥺

543 بازدید | 13 پست

بچه ها شوهر من خیلی خوبه از همه لحاظ 

شوخه و همش منو میخندونه از لحاظ مالی هم خوبیم ولی یه مشکلی هست اینکه اصلا نمیزاره برم بیرون 

همش تو خونم در حال آشپزی و خونه تمیز کردن بچه هم نداریم 

بهش میگم برم درسمو ادامه بدم سرگرم باشم میگه نه میگم با دوستام برم بیرون میگه نه حتی باشگاه هم نمیزاره 

من اینجوری نبودم بخاطر همین عادت ندارم سختمه 

بیرون رفتنم فقط خانوادگی 

چیکار کنم 🥺 

شک هم نداره بهم

فکر میکنه بقیه چشمشون به منه بیان زندگی منو خراب کنن 😐 همچین تفکری داره 

فکر میکنه اگه برم باشگاه ارایشگاه و اینا دخترای بد منو از راه ب در میکنن 

به من شکاک نیست به بقیه مشکوکه 😕

پدر همسرت هم اینطوری ؟

چطوری آشنا شدین ؟

چند وقته ازدواج کردی ؟

اجازه استفاده از گوشی و شبکه اجتماعی رو میده ‍؟

به رابطه ات با پدر و برادر و عمو و دایی حساسه ؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بددله

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

شک هم نداره بهمفکر میکنه بقیه چشمشون به منه بیان زندگی منو خراب کنن 😐 همچین تفکری داره فکر میکنه اگ ...

مشکل از شوهرته 

دوتاتون با هم برین پیش مشاور خانواده 

شاید مشکلتون حل شد 

پدر همسرت هم اینطوری ؟چطوری آشنا شدین ؟چند وقته ازدواج کردی ؟اجازه استفاده از گوشی و شبکه اجتماعی رو ...

اره پدر همسرم همینطوریه دقیقا شبیه پدرشه اخلاقاش 

یه آشنایی کم خانوادگی داشتیم 

چند ماهه ازدواج کردم 

من خودم زیاد اهل گوشی نیستم اصلا فیل..ترشکننداره گوشیم اینجوری بگم 

شک هم نداره بهمفکر میکنه بقیه چشمشون به منه بیان زندگی منو خراب کنن 😐 همچین تفکری داره فکر میکنه اگ ...

این توجیح تمام مردهای بددل هست که میگن به جامعه شک داریم

یه مدت سرد باش تو خودت باش نخند بگو تو منو افسرده کردی به خواسته من احترام نمیذاری این رفتارت توهینه . خلاصه بذار بفهمه رفتارش غلطه و با عواقبش روبرو بشه 

اگه این قضیه بیشتر حالت یادگیری از طریق تربیت داشته باشه 

بمرور کمتر ممکنه بشه مهمه که باهاش حرف بزنید 

دلیل دارید 

اگه نه همه جانبه باشه و نسبت به همه مسائل بدبینی داشته باشه کار سخت تره 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

پدر همسرت هم اینطوری ؟چطوری آشنا شدین ؟چند وقته ازدواج کردی ؟اجازه استفاده از گوشی و شبکه اجتماعی رو ...

نه اصلا به برادر و دایی و اینا حساس نیست اتفاقا خودش همش میگه باهاشون بریم بیرون وقت بگذرونیم و اینا 

چقدر مثل شوهر منه البته ده سال پیش همین ی ساعت پیش یادم اومد از اون موقع ها کلی باهاش دعوا کردم که من دیگ ب سن ۲۰سالگیم برنمی‌گردم و فقط برا تفکر اشتباهش سبک زندگیمو عوض کردم الان هیچکس دورم نیست و تنهام 💔

اگه این قضیه بیشتر حالت یادگیری از طریق تربیت داشته باشه بمرور کمتر ممکنه بشه مهمه که باهاش حرف بزنی ...

نه فقط همین یه موضوعه 

ایشالا ک کمتر بشه 🙏 ممنونم

نه فقط همین یه موضوعه ایشالا ک کمتر بشه 🙏 ممنونم

حتما باهاش صحبت کن به حال خودش بزاری بدتر میشه 

اینکه میگه به تو اعتماد دارم به بقیه شک دارم توجیح تمام مردهای بد دل و مریضه 

نمیدونم چی بگم ولی تو همین سایت روایتایی از خانوما شنیدم که با دوتا بچه میزنن تو سر خودشون که نمیتونن از شوهر بد دلشون که توجیح کاراش عشق بوده طلاق بگیرن