2777
2789

یه نفر هست که خیلی رابطه نزدیک داریم متاسفانه، از زمانی که ازدواج کرده تا الآن که نوه هم داره هیچ چیزیو دور ننداخته😵‍💫

یه خونه بزرگ دارن با ۴ تا کمد دیواری خیلی بزرگ ، ۳ تا انباری دارن

حتی از یه درب نوشابه هم نمیگذره، همرو جمع میکنه

لباس های ۲۰ سال پیش رو داره، همه کتاب های بچه هاشو از اول دبستان تا دانشگاه نگهداشته هممممه چیز همه چیز

دستگیره آشپزخونش چندساله داره انقدر سوخته فقط ازش چندتا نخ مونده ، یواشکی انداختم دور ، از سطل آسغال برداشت شست 

خونشون دست کمی از این عکس ها نداره

حالا من مجبورم که حداقل هفته ای بکبار برم اینجا😭😭 دیوونه میشما ، نمیزاره چیزیو مرتب کنی یا بندازی دور

نه اینکه پول نداشته باشنا، دارن و یه عالمه وسایل نو هم میخره ولی استفاده نمیکنه و فقط انبار میکنه

مثلا تو خونه دو کیلو پیاز داره بازم میره چندکیلو دیگه میخره و پیازهای قبلی همینطور میمونن یا خراب میشن و بازم دلش نمیاد بریزه دور

هفته ای یک گونی نون خشک میریزن دور😳😭

هفته پیش براش اسکاچ خریدم و خواستم باهاش ظرف بشورم نذاشت و گرفت و گذاشت کنار صدتا اسکاچ های نو که قبلا داشت و با اسکاچی که دوساله داره ظرف هارو شیتم🤢🤢

من چکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده ،

اگر فامیل نزدیک هست ،یبار که مسافرت بود  با شوهرش هماهنگ کنید با بچه هاش برید یکسری وسایلش رو ببرید جای دیگه روی هم انبار کنید بعد هم که یادش رفت همه رو بدید به کسی یا بندازید بیرون 

بعضی ها چشمشون به بهم ریختگی عادت کرده این خانم هم باید یواش یواش عادتش بدن به تمیزی  

برعکس من 2ماهی یه بار خونه تکونی دارم حتی لباسی که نو باشه ولی ببینم استفاده نمیکنم اصلا میدم به کسی که نیاز داره حتی لوازم آشپزخونه نمیتونم شلوغی و بی نظمی و تحمل کنم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡