2777
2789

هر روز هی غر میزنه روزشو با غر زدن و داد وبیداد شروع میکنه از مامان بیچارم هی همش حمالی میکشه مثل روانیاست  داد و بیداد سر غذا میلش نباشه دادو بیداد میکنه خسیسم هست یه پیاز ساده رو بخواد بخره کلی غر غر میکنه هر چی بخواد بخره غر میزنه زورش میاد بخره هر ماه حقوق میگیره حقوقشو قایم میکنه میگه پول ندارم انقدر از مادر بیچاره ی من حمالی کشیده که مامانم مریض شده فقط میتونم بگم خدالعنتش کنه خسته شدم از دستش خدا یا منو بکش یا اونو 😿 هر روز استرس داریم دادو بیداد راه نندازه انقدر که مامانم و من و اذیت کرده که حد نداره آرزو میکنم مرگ پر دردی داشته باشه تو زندگیمون یه روز خوش نداشتیم خدا لعنتش کنه انقدر زن و بچه شو اذیت میکنه حالا برای بقیه فرشته اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همشون اینطوری نیستند یادمه یه دوستی داشتم انقدر با باباش رفیق بود همیشه بهش حسودیم میشد تو زندگی ...

اکثرا همینن اونا خیلی خوش‌شانس ان که بابای خوبی دارن🙂

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

اکثرا همینن اونا خیلی خوش‌شانس ان که بابای خوبی دارن🙂

چی بگم ناراحتی اعصاب گرفتم خواهر بدبختمم این روانی کرد الان اعصابش خرابه همش عصبیه استرس داره زندگی برا از ما بهترونه 

اسی بابای من بدترتازه کلی کتک هم میزنه و بد دل و خسیس و بداخلاق و..ای کاش پدرم امروز سکته کنه بمیره ...

خیلی بده واقعا میبینی 😿😿😿💔 بعد تو دور و اطراف میبینی زندگیا چقدر خوبه یه سری مثل ما تو جهنم داریم زندگی می‌کنیم بعد یه عده هم تو خونه مامان باباشون آرامش داشتن هم خونه شوهر امثال من و تو به چشن خدا نمیایم هیچوقت 

خیلی بده واقعا میبینی 😿😿😿💔 بعد تو دور و اطراف میبینی زندگیا چقدر خوبه یه سری مثل ما تو جهنم داری ...

پس من چی بگم که هم شوهر بد داشتم و هم پدر بد و خواهرم شوهرش خیلیییی بد کپدرم مجبورش کرد ازدواج کرد 

تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعا کن خدا پدرم و دامادمون و شوهر سابقمو سکته بده همین روزا بمیرن😭😭 خیلی دلم شکست آینده و زندگیم تباه شد..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
پس من چی بگم که هم شوهر بد داشتم و هم پدر بد و خواهرم شوهرش خیلیییی بد کپدرم مجبورش کرد ازدواج کرد ت ...

چی بگم امیدوارم آدمای ظالم به بدترین شکل ممکن بمیرن😿💔 یه عده آدم از دستشون راحت شه