2777
2789
عنوان

یک عدد بچه کنکوری بدبخت

65 بازدید | 9 پست

دلم می خواد گریه کنم 

تازه شروع کردم به درس خوندن که خانواده دوباره دعوا راه انداختن😭

من چه گوهی بخورم اعصاب دیگه ندارم 

کاش بمیرم

الهی🥲

هی 

انگار همه چی بر علیهمه

میام یکم اعصابمو درست کنم بشینیم درس بخونم اینا شروع می کنن

بعد تازه منم به عنوان قاضی می زارن وسط بگو کی درست میگه 

آخرشم همه چی سر خودم خراب میشه 

امروز یه تست زدم شروع کردن اصلاً نفهمیدم چیکار کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی انگار همه چی بر علیهمهمیام یکم اعصابمو درست کنم بشینیم درس بخونم اینا شروع می کننبعد تازه منم به ...

سعی کن بری اتاق برات مهم نباشه دعوا میکنن یا بری کتابخانه ای جایی 

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

سلام عزیزم 

بهترین کار الان درس خوندن و نجات پیدا کردن از خونواده ی متشنجه 

فکر می کنی بقیه تو گل و بلبل درس می خونن؟مشکلات برا همه هست 

نمونش خودم که تو بدترین محیط سرشار از دعوا دارم درس می خونم که انشاءالله به هدفم برسم 

متاسفانه اتاقمون مشترک کتابخانه هم نمی زارن برم

هعییی چه سخت..

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

سلام عزیزم بهترین کار الان درس خوندن و نجات پیدا کردن از خونواده ی متشنجه فکر می کنی بقیه تو گل و بل ...

دقیقاً خودمم به خاطر همین دارم درس می خونم که نجات پیدا کنم 

اما دیگه اعصاب ندارم

بابا ادم باید اعصابش سر جاش باشه بتونه فکر کنه تست بزنه یا نه

انشاالله موفق میشی❤