2777
2789
عنوان

من اصن اونایی که ازدواج اجباری میکننو بعدش بچه دار میشن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 65 پست
چ منطق مسخره ای دارهطرف به زور نشسته پای عقد مجبور بوده جرات نه گفتن نداشته بعد جرات داره بگه رابطه ...

چرا جرات نداشته باشه واقعا چرا 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوس اونموقع که دیگه ازدواج اجباری نیست رسما با میل خودش بوده .

بهش میگن اضطرار، یعنی به میل خودت بپذیری چیزی که اجباریه

نه فقط ازدواج، خیلی جاها انتخاب میکنیم چیزی رو که مجبور به انتخابشیم

خدا رو چه دیدی

من در 15سالگی اجبار تن ب ازدواج دادم...و اجباری با دعوا و ...تن ب رابطه...

همچی از بیرون قشنگه از درون پوسیده ام

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
واقعا بچه داری به میل خود طرف بستگی داره دیگهحتی اگر شوهر هم مخالف باشه خانم میتونه قرص جلوگیری بخور ...

اگر خانم دسترسی به داروخونه داشته باشع اره میتونه ولی بعصی وقتا انقدر شرایط سخت و بستس برای اون خانم ک حتی نمیتونه قرص تهبه کنه

بادوتا بچه بعددارن یا خیانت میکنن یابفکر یکی دیگن حرفشونم اینه ازدواجمون اجباری بودن اصلاااا درکشون ...

نمونش مادر همکلاسی دخترم دوتا بچه مدرسه ای داره ولی خیانت میکنه با افتخارم تعریف میکنه

نمونش مادر همکلاسی دخترم دوتا بچه مدرسه ای داره ولی خیانت میکنه با افتخارم تعریف میکنه

خاک برسرش واقعااااا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
بهش میگن اضطرار، یعنی به میل خودت بپذیری چیزی که اجباریهنه فقط ازدواج، خیلی جاها انتخاب میکنیم چیزی ...

به میل خودش ازدواج ازدواج نکرده ولی به میل خودش که میتونه رابطه نداشته باشه

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

ازدواج اجباری کلا برای خانمها هست آقایون هرکس را بخوان بدستش میارن اینکه میگن اجباری بوده الکیه خانمها هم سریع خودشون را وفق میدن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به این چیزا چیکار دارن واقعا تو ایران هر کی سرش تو کار خودش باشه بهشت میشه  

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍