2777
2789
عنوان

معجون قورمه سبزی

435 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

ما چند وقت پیش یجایی رفتیم مهمونی قورمه سبزی داشتن شوهرم خیلیی خوشش اومد 

قورمه سبزیش سیاه سیاه بود و خیلیی خوشمزه 

مامانم گفت چند دقیقه اخر دیده که چند تا چیز با اب قاطی کرد ریخت توش ولی متوجه نشده چیه 

منم روم نمیشه زنگ بزنم بپرسم 

میخوام مثل اون درست کنم 

بنظرتون دستور پختش چجوری بوده و آخر سر چی ریخته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا دیدم تو اینستا اخر سر که قرمه سبزی پخته ی چندتا سبزیه خشک رو باهم تفت میدن میریزن تو قرمه  نمیدونم سبزیهاش چیان

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

من قبلا دیدم تو اینستا اخر سر که قرمه سبزی پخته ی چندتا سبزیه خشک رو باهم تفت میدن میریزن تو قرمه ن ...

شنبلیله خشک

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

شنبلیه خشک بریزی تیره میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بعضیا تمرهندی یا قارا میریزن.بعضیاهم شنبلیه تفت میدن و میریزن....ولی من هیچ کدوم اینکارها رو نمیکنم.اصلا خوشم نمیاد ازطعم اینا....به جاش سبزی خوب میخرم.سبزی خوزستان میگم از رامهرمز واسم میارن....واقعا طعم بهشت میده.درضمن من لیموعمانی سیاه میریزم.

یه روز خوب میاد

عع ترم هندی ندارم نمیشه رب انار بزنم؟

بنظرم سبزی رو با روغن با شعله کن بزار یه ساعت سرخ شه بعد آخرشم آب نارنج سیاه بزن بزار خورشت ۷ ۸ ساعت بپزه منم همش اینجوری درست میکنم خیلی عالی میشه

شنبلیله رو به مقدار یک قاشق تفت بده 

قرقروت یا تمر هندی رو توی نصف فنجان آب داغ حل کن به غذا اضافه کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شنبلیله خشک

همون من نمیدونستم چیه 

مرسی قشنگم❤️

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒