2777
2789
عنوان

از خاطرات خنده دارتون بگید

340 بازدید | 31 پست

دوستان صرفا بگیم یکم بخندیم کنار هم فارغ از همه غم و غصه ها و مشکلات

سلامی نثار مادرم اولین وطن و آخرین تبعید گاه:)واسه کسی ماه باش ک برای چهار تا ستاره ولت نکنه!هر کاری میخواید بکنید،فقط نذارید آدما حالشون از خوب بودنشون ب هم بخوره!دنیا محل زندگی مردم جهان است و ما ب تکه ی کوچیکی از آن دل بسته ایم🇮🇷

یه بار سوپر مارکت محله امون بودم داشتم خرید میکردم بنده خدا داشت رانی میخورد موقع حساب کردن کارت بانکیمو بهش دادم و کارت کشید و بهم گفت بفرمایید منم بهش گفتم نوش جونتون 😂😂😂 اصلا حواسم نبود منظورش کارتمه 😂😂😂 بیچاره رانیشو کشید عقب گذاشت روی میز 😂

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازمه از خاطرات رل زدن مجازی بگم؟😂😂😂 اونم تو بلوغ لعنتی😂😂

تعفف

بگو😂

سلامی نثار مادرم اولین وطن و آخرین تبعید گاه:)واسه کسی ماه باش ک برای چهار تا ستاره ولت نکنه!هر کاری میخواید بکنید،فقط نذارید آدما حالشون از خوب بودنشون ب هم بخوره!دنیا محل زندگی مردم جهان است و ما ب تکه ی کوچیکی از آن دل بسته ایم🇮🇷

روزی که رفته بودیم برای آزمایش ازدواج من هرکاری کردم نتونستم ادرار کنم 

با لیوان خالی اومدم بیرون 😑🥴 خواهر شوهرم به شوهرم گفت بره رانی و آبمیوه بخره

تقریباً ۴۰دقیقه علاف من بودن 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

یه بار سوپر مارکت محله امون بودم داشتم خرید میکردم بنده خدا داشت رانی میخورد موقع حساب کردن کارت بان ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دچار شرم نیابتی شده

من کلا ادم خوش خنده ایم و همش در حال کِر کِر کردنم

اما خدا نکنه جایی بخوام نخندم یا جدی باشم!پااارررههه میشم از خندع،انقد میخندم که دوستم میگه وای شادن نفسش رفت😂😂

چند وقت پیش مهدی رسولی و نریمانی و بنی فاطمه اومده بودن شهرمون ما هم با بچه ها فاز معنوی داشتیم گفتیم بریم مراسم،انقدر من خندیدم و مراسمو به گند کشیدم که بیرونم کردن

از بس به همهههه چیز میخندم که خاطره خاصی ندارم همه چیز برام فانه😂😂😂😂

روزی که رفته بودیم برای آزمایش ازدواج من هرکاری کردم نتونستم ادرار کنم با لیوان خالی اومدم بیرون 😑� ...

این بده😮🤣🤣🤣

این بده😮🤣🤣🤣

منم اینجوری شدم مادرم باهامون بود هووا اینقدر سرد بود که نگو  یه بطری بزرگ اب معدنی خوردم ولی هیچی به هیچی تا یک ساعت 😊

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺

چند روز پیش رفته بودیم مراسم ختم یکی از بستگان که من خیلی نمیشناسمشون

به یکی تسلیت نگفتم بعد فهمیدم دخترشه واسه همین تصمبم گرفتم هرکیو دیدم تسلیت بگم حداقل

بعد داشتیم میرفتیم ی آقایی رو دیدیم که مامانم احوال پرسی کرد باهاش آقاهه هم لباس مشکی پوشیده بود منم فکر کردم پسر مرحوم هست خیلی گرم تسلیت گفتم ک خدا بیامرزه آخرین غمتون باشه و خیلی چیزای دیگه که به بستگان مرحوم نگفتم

بعد مامانم گفت همسایه مرحومه😑😑😑

وای آب شدم از خجالت. یارو پشماش ریخته بود😑

چیزی بروز نداد ولی عادی رفتار کرد تشکر کرد

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه بار تو پذیرایی خوابیده بودم نصفه شب بود ساعت ۲ صبح دیدم یه موجود سیاه داره خمیده و با پاهای باز میره سمت دشویی فک کردم جنه یه جیغی زدم گلوی خودم جر خورد که هیچ اون جنه هم عین کانگورو پرید بالا از ترس. 

بعد دیدم بابام بود فک کنم تو همون شلوارش کارشو کرد. تا یک ساعت داشت بهم بد و بیراه میگفت🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

یه بار تو پذیرایی خوابیده بودم نصفه شب بود ساعت ۲ صبح دیدم یه موجود سیاه داره خمیده و با پاهای باز م ...

وااای خدا خیلی باحال بود

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤