2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید لطفاً 🙏

219 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

من ۲۴ سالمه بچه هم ندارم ، هنوز. یکسال نشده که رفتم خونه شوهر ولی دارم جدا میشم دلایلشم تاپیکای قلبم هستن بخونید متوجه میشید 

کسیو شرایطش مثل من باشه و ازدواج دومش خوشبخت شده باشه ؟  

همش میگم نکنه ازدواج دومم بد باشه یا مثلاً سرکوفت بزنه که ازدواج ناموفقی داشتی قبل من 🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از روی منطق و فکر ازدواج نکنی ازدواج صدمت هم خوب نمیشه

ولی تو فامیل ما بود کسی که دو بار طلاق گرفت ررررفت تو آسمونا با ازدواج سومش!!! یکی از یکی بهتر و عالی تر حتی شوهر اولش هم عاااالی بود ولی دومی عالی تر سومی دیگه نگم….!  خیلی زرنگ و عاقل بود دختره الان تو کالیفرنیا تو یه خونه‌ی ۶۰۰ متری زندگی میکنه ….

اول اینکه بذار جدا که شدی یه تنفس عصبی به خودت بده بعد فکر ازدواج دوم باش

من خودم ازدواج دوممه بین ازدواج اول و دومم 2 سال فاصله افتاد ولی الان شکر خدا همسر دومم عالیه فقط اوضاع مالی خراب بوده یکم که توکل به خدا داره روبراه میشه

کانالش تو ایتاس هر چقد خوبیشو بگم کم گفتم برو رضایتا رو بخون به خود استاد پیام بده وضعیتتو بگو مطمئن ...

برام بفرستی ممنونت میشم 

فقط اینکه شوهرم باید بخونه نه من